ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΤΕΚΝΟ, ΟΧΙ Η ΠΟΥΡΟΓΡΙΑ ΜΑΝΤΟΝΑ

 

Υπάρχει μαγαζί χωρίς βιτρίνα; Κι αν είσαι σόι μαγαζί δεν θα τη φτιάξεις τη βιτρίνα εσύ, ο μαγαζάτορας. Όχι, βέβαια. Επειδή ξέρεις να πουλάς δεν σημαίνει ότι ξέρεις και να βάζεις κόσμο μέσα στο μαγαζί σου. Είτε πουλάς σώβρακα και κάλτσες, είτε ρολόγια και κομπολόγια.

Να σου πω κάτι άλλο. Διαλέγεις δέκα διαφορετικά πράγματα απ' αυτά που πουλάς, παπούτσια π.χ. ή, βιβλία, πίπες για τους καπνιστές. Αν την φτιάξεις εσύ τη βιτρίνα θα μπαίνουν μέσα στο μαγαζί δέκα άτομα την ημέρα. Αν τοποθετήσει τα κομμάτια, αυτά τα ίδια, όχι κάποια άλλα, όπως θα το σκεφθεί ο βιτρινατζής, τότε θα περνάνε την πόρτα σου εκατό άτομα την ημέρα.

Η δουλειά όλη είναι να εντυπωσιαστεί ο πελάτης. Ο αγοραστής. Δεν υπάρχεις χωρίς αυτόν. Είτε είσαι πολιτικός, είτε τραγουδιστής. Αυξάνεται η τύχη του προϊόντος, ταινία ειναι αυτό του σινεμά, άρωμα, σουτιέν, αυτοκίνητο, οτιδήποτε, αν διαφημιστεί. Τι να κάνει η Μαντόνα;

Η κάθε Μαντόνα που πρόκειται να ρίξει στην αγορά το νέο της δίσκο. Όχι απλά να προαναγγείλει το γεγονός. Να το γνωστοποιήσει, αλλά και να το διαφημίσει, μάλιστα με όσο το δυνατόν πιο ιντριγκαδόρικο τρόπο.

Από την πρώτη ημέρα που έσκασε μύτη ο αποδυτηριάκιας το είπε. Ο βασιληάς, ο επικυρίαρχος του πλανήτη είναι ο κόσμος. Ο κοσμάκης. Άλλο ότι έχει την αρρώστεια να υποβαθμίζει τον εαυτό του. Και ότι του φταίνε οι άλλοι.

Οι πάντες, το σύμπαν ολόκληρο προσκυνάει τον κόσμο. Όποιος θέλει να υπάρχει δεν έχει άλλη επιλογή παρά να κάνει τα κέφια του κόσμου. Έτσι και η Madonna, που προχωρά ακάθεκτα την έκτη δεκαετία της ζωής της, έκανε ένα νέο κόλπο. Όχι να επαναλάβει κάποιο προηγούμενο, σωματείο ολόκληρο είναι το επιτελείο της σκύλας, που δουλεύει για πάρτη της. Για το πως, δηλαδή, θα εντυπωσιάσει τον κόσμο.

“Όταν πηδιόμασταν, θα το πω, δεν έμενα ικανοποιημένη”. Τι είναι αυτό;

Ένας στίχος από το τραγούδι στο οποίο ποντάρει πολλά η κυρία τραγουδίστρια. “Unapologetic Bitch” είναι ο τίτλος του κομματιού, “Αμετανόητη σκύλα”. Και πού κολλάει ο στίχος, που λέγαμε; Ότι το προηγούμενό μου τεκνό τον 26χρονο χορευτή Brahim Zaibax τον έστειλα, ξου, ρε, διότι όταν το κάναμε ήταν κρυοψώλης.

Αυτά από μια γυναίκα που εδώ και 5 χρόνια δεν έχει τα ρούχα της και όπως λένε οι σεξολόγοι, για να πάρει μπρος, λόγω ηλικίας, ο κόλπος της χρειάζεται να την φτιάχνει ο γκόμενος για 23 λεπτά τουλάχιστον.

Διαβάστε ακόμα:

Η Πάρις Χίλτον πιάνει κορόιδο όλο τον πλανήτη