ΤΖΑΜΠΑ ΡΕΚΛΑΜΑ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ

 

Είναι η ανύπαρκτη, δεν την ξέρει ούτε ο γείτονας, καλά για την θεία της δεν το συζητάμε. Κι όμως, αυτή η ανύπαρκτη τραγουδίστρια, μοντέλα, που είναι και πουτάνα, κάποια δουλειά πρέπει να κάνει, παίζει στο διαδίκτυο. Φοβερά πράγματα. Δεν μιλάμε για μια και δυο, μιλάμε για διμοιρίες από πουταναριό.

Τι κάνουν όλη μέρα, εκτός από την αρπακτή τους, τη βύζητα, ντε. Ανεβάζουν φωτογραφίες τους. Αυτή, δηλαδή, την τακτική που εφαρμόζουν και οι υποτιθέμενες υπαρκτές, αυτές που έχουν μια εκπομπή στην τηλεόραση, που έχουν κάνει ένα ρολάκι σε σαχλοσήριαλ.

Τρομερά πράγματα. Η Πινέλα, η Πεομάνα, η Σπερματοκοιτίδα, η Πισωπλάκωτη, η Ξεχειλωμένη. Τα δίνουν όλα για μια φωτογραφία τους όταν πήγαν για καφέ, στην παραλία, σε μια πρεμιέρα, σε κάποια βαπτίσια. Και το παίζουν φίρμες. Και είναι φίρμες όταν κάποια μαλακισμένα, αν είναι δυνατόν, τους ζητάνε αυτόγραφο. Η πιποβια με κασέ δυο κατοστάρικα, η ταριφατζού υπογράφει αυτόγραφα.

Διέρρευσαν, λέει, γυμνές φωτογραφίες της Ριάνας. Είναι το νέο κόλπο. Δεν τις έδωσε η ίδια, της τις βούτηξαν. Φωτογραφίες που η ενδιαφερόμενη τις σουλουπώνει όπως γουστάρει πριν …διαρρεύσουν.

Έτσι που λες. Η ανύπαρκτη δεν έχει καμμία ανάγκη καμμία εφημερίδα και κανένα περιοδικό. Ανεβάζει όποια φώτο γουστάρει, σε κάθε ευκαιρία, και κάνουν τη δουλειά της τα social media.

Διαβάστε ακόμα:

Η κάμερα των αισθήσεων για την Κάμερον Ντίαζ