ΑΠΟ ΤΟ LIFESTYLE ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ Η ΣΟΔΗ

 

Τελικά, από πόδι μάπα είναι η κυρία Μαρία Σόδη, που με το γυμνό στήθος της, προ ημερών, στην ορκωμοσία της σαν βουλευτίς μάζεψε ατελείωτη δημοσιότητα, δώσε και μένα, κυρά μου. Μία ακόμα φωτογραφία της φρεσκοβουλευτίνας, πάλι στη Βουλή, αυτή τη φορά με γυμνά πόδια, έκανε το γύρο του θριάμβου στα media. Είπαμε, όμως. Από πόδι να μασάς και να φτύνεις.

25-09-14sodi01

Βασικό κομμάτι στο γυναικείο κορμί το πόδι, ιδιαίτερα η γάμπα και ολίγον τι επάνω από το γόνατο. Μιλάμε αισθητικά, σαν κριτές καλλιστείων, όχι πολιτικά, κομματικά, δηλαδή πόσο μετράει σα βουλευτίς η κυρία Σόδη. Λέμε ό, τι βλέπουμε. Κι αυτό που βλέπουμε είναι οι τολμηρές πόζες της κυρίας Σόδη.

Σα να βρίσκεται στην παραλία η νέα βουλευτίνα, έχει “καρφιτσώσει” στα μαλλιά της τα ροζ εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου. Εντυπωσιακό μανικιούρ στα νύχια, πολύχρωμο μίνι φόρεμα, αλυσίδα στο πόδι και πολύ φανταιζί πατούμενο, και άσε τους άλλους βουλευτές, να μιλάνε για ένα νομοσχέδιο του υπουργείου δικαιοσύνης.

Δεν το βλέπω, όμως, να την κάνουν “πελάτισσα” τα περιοδικά lifestyle. Δεν βοηθάει το κορμί της κυρίας Σόδη να γίνει φίρμα σ' αυτή την κατηγορία της δημοσιότητας, παρ' ότι, κατά δήλωσίν της, επαγγέλλεται την αισθητικό, έχει ειδικότητα σε θέματα ομορφιάς.

Διαβάστε ακόμα:

Το ευαγγέλιο του αποδυτηριάκια για την ερωτική σχέση