ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ, ΤΟ ΚΟΛΙΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ!

 

Να, μια αγαπημένη των μήντια. Να, ένα κορίτσι που αμέσως θα το λατρέψουν μόλις το ανακαλύψουν. Και δεν χρειάζεται πολύ να ψάξουν. Η ιδέα η Λιούγκ μ’ αυτά που κάνει δηλώνει την παρουσία της με τον πιο έντονο και έξαλλο τρόπο. Με τον τρόπο της Λιουγκ Τσούν.

Εδώ είμαστε και εδώ είσαστε. Θα την καταπιεί την Πάρις Χίλτον η Κινέζα. Η Αμερικάνα θα τρώει τη σκόνη της Λιούγκ Τσουν Γινγκ που δεν παίζεται, που έχει το πνευματικό ρεπερτόριο να γίνεται πρωτοσέλιδη και χωρίς να επαναλαμβάνεται.

Είναι η κόρη του κυβερνήτη του Χονγκ Κονγκ το πλουσιοκόριτσο και κακομαθημένη, η Λιουγκ το νέο αστέρι της σωουμπηζ και ας μην είναι καλλιτέχνις και τηλεπαρουσιάστρια. Το σύμπαν του Facebook δεν της είναι αρκετό, αξίζει να την παρουσιάζουν περιοδικά και κανάλια για τους άθλους της.

Την τρέλλαναν με δηλητηριώδη σχόλια την Λιουγκ επειδή έκανε επίδειξη με το πανάκριβο κολιέ της. Κι αυτή κτύπησε όπως μόνο μια Λιουγκ έχει τέτοια χάρη και κλάση: «Ναι, εσείς οι φορολογούμενοι το πληρώσατε το κολιέ. Σας ευχαριστώ που με τα λεφτά σας αγοράζω ακριβά κοσμήματα και πατούμενα. Αν και δεν είμαι βέβαια ότι τα παίρνω απ’ εσάς, διότι όλοι εσείς που τα χώνετε σε μια Λιουγκ είστε άφραγκοι, άνεργοι και έχετε το χρόνο να με βομβαρδίζετε με μηνύματα. Αμφιβάλλω αν ξέρετε καλά αγγλικά, αλλά δεν πειράζει, η μητέρα σας σας αγαπά ακόμα».

Φοβερά πράγματα. Μην την ακουμπήσεις την Λιουγκ, επιτόπου θα σε τσιμπήσει. «Καλά κάνει η αστυνομία που σας ρίχνει δακρυγόνα και σπρέϊ πιπεριού» είπε στην αντεπίθεση της για τα σχόλια που της έκαναν για το κολιέ.

Διαβάστε ακόμα:

Το «έργο τέχνης» της Τζένιφερ Λόπεζ