ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ

 

Γιατί φωτογραφίζεις τα παιδιά μου, ρε; Ηθοποιός είμαι, τηλεπαρουσιάστρια, μοντέλα, τραγουδίστρια, ό,τι, πρόσωπο δημόσιο, κάνω μια δουλειά που απευθύνεται στον κόσμο, όμως έχω και την προσωπική μου ζωή. Δεν γουστάρω να με κυνηγάνε οι παπαράτσι όταν πάω να δροσιστώ σε μια έρημη παραλία, ούτε όταν βγω το βράδυ με τον γκόμενό μου.

Υπάρχει κι αυτή η κατηγορία των δημόσιων προσώπων. Των celebrities. Που στις ελεύθερες ώρες τους ασχολούνται με την προσωπική τους ζωή και δεν την πουλάνε στα social media με κάποια sefie η, να σηκώσουν τηλέφωνο για να ενημερώσουν ότι πάνε για shopping therapy.

Η κυρία Δωροθέα Μερκούρη, μια στις πέντε ωραιότερες Ελληνίδες, άσχετο αυτό, ενημέρωσε το σύμπαν των sites, παρακαλώ μη χρησιμοποιήσετε φωτογραφίες που είμαι με τα παιδιά μου, όμως ένα περιοδικό αγνόησε την παράκληση. Η υπόθεση θα πάει στα δικαστήρια διότι η κυρία Μερκούρη, ηθοποιός, μοντέλο, άσχετο αυτό, δεν επιτρέπει την παραβίαση των προσωπικών της δεδομένων.

Απαράδεκτο. Η κυρία Μερκούρη θέλει να προστατεύσει την ιδιωτικότητα των παιδιών της, αλλά δεν σκέπτεται τα παιδιά των παπαράτσι. Και όλων εκείνων που θέλουν να βλέπουν σε δημοσιευμένες φωτογραφίες όχι την ίδια, αλλά τα παιδιά της.

Διαβάστε ακόμα:

Αποκαλύψεις για την Συνατσάκη