ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΣΙΝΙΟΡΙΝΑ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΚΛΟΥΝΥ

 

Καλώστηνα την κυρία Τζωρτζ Κλούνυ, τη φρεσκοπαντρεμένη, που μετά τον πολυφωτογραφημένο γάμο της με τον σταρ του Χόλυγουντ παίζει και η ίδια ως σταρ στο παιχνίδι των Γλυπτών της Ακροπόλεως. Καλώς μας έρχεται σήμερα το κορίτσι, με το επιτελείο της, ομάδα δικηγόρων, που θα διαχειριστούν τη μεγάλη υπόθεση, έστω και σε επίπεδο εντυπώσεων.

Οι εντυπώσεις, το κυνήγι των εντυπώσεων είναι στρατηγικός στόχος σε τέτοιες ιστορίες προκειμένου όχι βέβαια να φθάσουν αυτές στην τελική επιτυχία, όσο να αρχίσουν να περπατάνε, να ξεκολλήσουν από το σημείο μηδέν. Πέρα, λοιπόν, από την όποια ικανότητα διαθέτει το δικηγορικό γραφείο με το οποίο συνεργάζεται η σινιορίτα Αμάλ Αλαμουντίν, την συνοδεύει ήδη η ακτινοβολία της γυναίκας που κατέκτησε τον Τζωρτζ Κλούνυ.

Όπλο, λοιπόν, η διασημότητα της Αλαμουντίν. Φέρνει στην επικαιρότητα με τρόπο δυναμικό και ποιοτικό το θέμα της Επιστροφής των Μαρμάρων σε πείσμα της “παθητικής” στάσης της Ελλάδος, για να μη ξεχνιόμαστε. Ποτέ μέχρι σήμερα η πατρίδα του Παρθενώνος δεν πήρε στα σοβαρά, να το πούμε έτσι, δεν κοντραρίστηκε με την Αγγλία γι’ αυτό το εθνικό θέμα.

Διαβάστε ακόμα:

Ευαισθησίες ψευτοπατριωτικές