ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΜΑΡΚΟ ΣΕΦΕΡΛΗ

 

Θα μου πεις λεπτομέρειες. Διαφωνώ. Τραβάει πιστόλι κάποιος επώνυμος, ο οποίος κακώς οπλοφορούσε, και σκοτώνει χωρίς λόγο κάποιον φουκαρά. Και οι μηντιογράφοι, που τους λένε δημοσιογράφους, γράφουνε “Σε μπελάδες μπήκε ο τάδε επώνυμος”. Λεπτομέρεια είναι αυτό;

Σκόπιμα σκότωσε. Ούτε ήξερε το θύμα, την πλάκα του έκανε ο επώνυμος με το όπλο και οι άσχετοι, όχι από πρόθεση να διασκεδάσουν το γεγονός, αλλά από ασχετοσύνη, λένε ότι ο δολοφόνος, ο εν ψυχρώ δολοφόνος μπήκε σε μπελάδες. Λεπτομέρεια είναι αυτό;

Ο πρωινατζής του Mega Σεφερλής Μάρκος έκανε μια φάρσα σε δύο γερόντια. Απαράδεκτο. Θα μου πεις για να ανεβάσει τηλεθέαση. Έτσι θα το πεις; Ας κάνει φάρσα στην μάνα του, την πεθερά του, τον θείο του στο χωριό.

Ένα νόημα έχει η φάρσα. Να διασκεδάσει τον κόσμο. Να αξίζει το θύμα της φάρσας τη γελοιοποίησή του. Και, βέβαια, υπάρχουν κάποια όρια στο κόλπο.

Ο Σεφερλής έκανε τη φάρσα σε δύο ηλικιωμένους και μετά έστησε ένα “κόλπο” με ζευγάρωμα σκύλων. Και απειλείται με μηνύσεις. Και οι λειτουργοί του τύπου έγραψαν ότι ο πρωινατζής μπήκε σε περιπέτειες. Ρε τον φουκαρά τον φαλακρό πράκτορα που δεν πρόλαβε να ξεκινήσει και τον κυνηγάνε.

Διαβάστε ακόμα:

Σα να γυρίζουν ταινία με την Αλαμουντίν