ΓΙΑΤΙ Ο ΩΝΑΣΗΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ JACKIE

 

Σαν σήμερα 20 Οκτωβρίου, το 1968 στον Σκορπιό έγινε ο γάμος του αιώνα. Ο βαθύπλουτος Έλληνας εφοπλιστής παντρεύτηκε την γυναίκα σύμβολο, την χήρα του προέδρου J.F Kennedy. Κι όταν λέμε γάμος του αιώνα δεν είναι σχήμα λόγου. Αρκεί να σας πω ότι υπήρξε μια γελοιογραφία σε μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα, όπου έδειχνε τρεις τηλεοράσεις. Η μία έπαιζε τον πρώτο αστροναύτη στην σελήνη, η δεύτερη την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων και στην Τρίτη που είχε μαζευτεί όλο το πλήθος έδειχνε τον γάμο στο Σκορπιό.

Η Jacqueline Lee "Jackie" (Bouvier) Kennedy Onassis μια γυναίκα φιλόδοξη και «λυσσασμένη», εκδικούμενη τις απιστίες του συζύγου της, προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών John F. Kennedy, άρχισε να τον απατά ασυστόλως με όποιο αρσενικό της γυάλιζε. Ξεκίνησε από τα αδέλφια του. Κοιμήθηκε και με τον Bobby και με τον Teddy. Και μετά πήραν σειρά οι επιχειρηματίες και οι σταρ του Hollywood.

Ήταν μια γυναίκα εθισμένη στο σεξ, στο χρήμα και στην φήμη. Αρχικά πλησίασε τον Ωνάση για να τον πείσει να χρηματοδοτήσει την προεκλογική εκστρατεία του Ted Kennedy. Και μάλλον τότε της μπήκε η ιδέα του γάμου.

Το προξενιό έκανε...

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.nikosonline.gr