ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

 

Καρατσεκαρισμένο. Ο Λάκης Λαζόπουλος κάνει παιχνίδι στην πολιτική. Όπως ο Τσίπρας. Όπως ένα κόμμα. Έχει άποψη ο διασκεδαστής. Και περνάει μηνύματα στον κόσμο, διότι είναι τσαντήρης. Επηρεάζει κόσμο, διότι είναι τσαντήρης. Δεν θα βγεις στο κανάλι μέσα από μια βίλα, πάνω σ’ ένα κότερο πολυτελείας και θα λες τα δικά σου για το καλό του λαού. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

Το παιχνίδι που κάνει στην πολιτική ο Λαζόπουλος είναι μονόπλευρο. Δηλαδή; Λέει τι δεν αρέσει. Αυτό πουλάει. Όχι ότι αυτός ή, εκείνος ο πρωθυπουργός πάει καλά. Έτσι δεν κόβεις εισιτήρια. Δεν έχεις θεαματικότητα. Μόνον αν λες εναντίον, ποτέ υπερ. Τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει ότι ο Λαζόπουλος και να θέλει δεν είναι σε θέση να υπερασπιστεί τον Σαμαρά. Γιατί; Είπαμε. Είναι αντιεμπορικό, αντιλαϊκό, αντιτηλεοπτικό να είσαι υπέρ της κυβέρνησης. Απεναντίας, ο Λαζόπουλος μπορεί να αβαντάρει τον Σύριζα.

Το τελευταίο του Λαζόπουλου: «Ο Σταύρος μου μοιάζει πιο χαζός και από τον Γιωργάκη». Τι πάει να πει αυτό; Τι εννοεί ο ποιητής ότι ο Θεοδωράκης είναι πιο γκαγκά από τον Παπανδρέου;

Ο γιος του Ανδρέα έγινε πρωθυπουργός, για να κάνουμε ταμείο. Λάθος. Δεν έγινε, τον έγιναν, τον ψήφισαν. Παρακάτω.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, ειδικά όταν έγινε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, κατέδειξε την κλάση του σα «χαζός». Δεν ήξερε να μιλήσει, έκανε τσαφ, έπεφτε σε γκέλες, ήταν άνευρος, αργόστροφος, αντιηγετικός. Κι όμως, κι αυτόν, τον χαζό τον έκαναν πρωθυπουργό. Παρακάτω.

Όταν ο Λαζόπουλος λέει ότι ο Γιωργάκης ήτανε χαζός, σημαίνει ότι ο λαός δεν έχει πρόβλημα να εκλέξει πρωθυπουργό έναν γκαγκά. Μήπως ο λαός θεωρεί και σαν προσόν τη χαζόμάρα, με την έννοια ότι την ταυτίζει με αθωότητα, ότι ο υποψήφιος πρωθυπουργός δεν είναι πονηρός. Και αφού ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι πιο χαζός και από τον Γιωργάκη, άρα μπορεί να παίξει πιο δυνατά σαν πρωθυπουργός. Χαίρετε.

Διαβάστε ακόμα:

Θα ξεβρακώσει τον Τσίπρα ο Λαζόπουλος!