ΘΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ!

 

Την είχαμε ξεχάσει. Λέω για την κυρία Μιμή Ντενίση, η οποία ανεβαίνει, την ανεβάζουν κι αυτήν στην πασαρέλα της καθημερινότητας, λόγω της διαρκούς κόντρας της με τον κύριο Λάκη Λαζόπουλο. Ωραίο το κόλπο αυτό. Κόλπο είναι, ας μην το έχουν στημένο. Να ασχολούνται μαζύ σου, όχι γι’ αυτό που κάνεις, για τη δουλειά σου, αλλά επειδή κάποιος άλλος, σωστός, κακοήθης, βαλτός, άσχετο αυτό, σε επικρίνει. Σε δυσφημεί. Σου κάνει προσωπική επίθεση.

«Τι το σημαντικό κάνει ο κύριος Λαζόπουλος;» αναρωτήθηκε η κυρία Ντενίση. Λάθος ερώτηση. Η σωστή ερώτηση είναι «Γιατί αρέσει ο Λαζόπουλος;». Αυτό, ναι.
Πιθανόν αυτό που κάνει ο Λαζόπουλος είναι άνευ ουσίας. Άνευ αξίας. Ζήτημα, προσωπικής εκτίμησης. Ούτε, άλλωστε, ο κόσμος σ’ όλες τις περιπτώσεις επιβραβεύει την προσφορά, πολιτική, καλλιτεχνική. Αρκεί να γουστάρει ο κόσμος, να την βρίσκει.

Ο Λαζόπουλος, μιλάμε για τον τηλεοπτικό Λαζόπουλο, δεν υπάρχει κανένας άλλος Λαζόπουλος, το παίζει αντιπολίτευση του λαού. Όχι σαν εκπρόσωπος ενός κόμματος. Αντιπολίτευση λαϊκή αέρα πατέρα. Τι θέλει ο κόσμος; Μπινελίκια για το μνημόνιο, την τρόϊκα, την Μέρκελ, την κυβέρνηση, την συγκυβέρνηση. Μέσα, ο Λαζόπουλος.

Ο Λαζόπουλος δεν είναι Τσίπρας. Μην τα μπερδεύουμε. Ο Τσίπρας είναι υπεύθυνος, εννοώ οφείλει να συμπεριφέρεται με υπευθυνότητα, όχι σαν τον Λαζόπουλο που λέει αέρα πατέρα ό,τι θέλει. Ο Λαζόπουλος, άλλωστε, δεν θα κυβερνήσει, όπως ο Τσίπρας. Με πρωθυπουργό τον Τσίπρα ο Λαζόπουλος πάλι θα είναι στην αντιπολίτευση. Θα τα χώνει στον Τσίπρα. Θα γελοιοποιεί τον Τσίπρα. Εδώ είμαι κι εδώ είσαστε.

Είναι οι καπετάν μαλάκες όλοι αυτοί που έχουν βγάλει πράκτορα του Σύριζα, προπαγανδιστή του Σύριζα, τον Λάκη Λαζόπουλο. Δεν καταλάβατε. Ο διασκεδαστής κάνει το δικό του παιχνίδι. Αυτός, περισσότερο από κάθε άλλον, που αύριο θα ξεβρακώσει τον πρωθυπουργό Τσίπρα, ότι άλλα μάς έλεγες, σύντροφε Αλέξη, θα είναι ο Λαζόπουλος.

Διαβάστε ακόμα:

Αμάλ Αλαμουντίν και Μελινάρα