ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΤΟΥ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

 

Ποια Βόσνιακ. Είναι ή, δεν είναι έγκυος το κορίτσι του Αντώνη Ρέμου. Φάγανε τα λυσακά τους, μέχρι να το μάθουνε. Να το επιβεβαιώσουνε. Και λέμε πια ότι το ίδιο παίζεται με την Μενεγάκη. Μία είναι η εστεμμένη της πρωινής ζώνης. Η Ελένη.

Έφαγα στη μάπα 277 τίτλους στο διαδίκτυο. Είναι ή, δεν είναι έγκυος η Ελένη. Μία είναι η Ελένη, η Μενεγάκη. Δεν ξέρω τι να πω, μ' όλα όσα θα χάσουν όσοι αδημονούν για την εγκυμοσύνη της τηλεπερσόνας. Κόσμος και κοσμάκης έχει πέσει στην αγωνία. Θα κάνει και τέταρτο παιδί το κορίτσι;

Ευτυχία για τον κόσμο να 'ναι έγκυος η Μενεγάκη. Δυστυχία αν δεν. Γι' αυτό ένα κάρο ρεπορτάζ ψάχνονται. Είναι και δεν το λέει. Το κρύβει ακόμα, παρ' ό, τι βρίσκεται στο τέταρτο μήνα. Οι φωτογραφίες λένε την αλήθεια. Ποια είναι η αλήθεια, με σκάσατε, ρε; Να, τα επτά σημάδια της εγκυμοσύνης.

Γράφουν ατελείωτα πράγματα. Ότι μετά τη γέννα θα έρθει ο γάμος με τον Μάκη. Η ίδια, πάντως, δεν λέει κάτι. Δεν το αρνείται, δεν το επιβεβαιώνει. Έχει δεσμευθεί ηθικά στον Χαρδούβελλη, όχι στην Κεφαλογιάννη, την υπουργό τουρισμού. Ο υπουργός οικονομικών είναι εκείνος που ζήτησε από την Μενεγάκη πότε να αναγγείλει την εγκυμοσύνη της. Γιατί;

Το επιτελείο του Χαρδούβελλη εκτιμά ότι επιτόπου θα πάρει επάνω της η εθνική οικονομία αν γίνει γνωστή η εγκυμοσύνη της Μενεγάκη. Θα γίνουν επενδύσεις, θα ανέβει το χρηματιστήριο, θα πέσουν τα σπρεντ. Φοβερά πράγματα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Αδωνης πήρε τη φανέλλα της Γιάννας