ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΝΗ!

 

Γράφει βιβλίο για τον Ανδρέα Παπανδρέου η κυρία Δήμητρα Λιάνη. Γράφω αμέσως αυτό που έρχεται στο στόμα σου. Σεισμός! Δεκαεπτά ρίχτερ! Θα κουνηθεί η Αθήνα, όλη η Ελλάδα! Αν, βέβαια, η κυρία Δήμητρα Λιάνη, η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου αποφασίσει να μιλήσει. Να ξεβρακώσει κάποιους αγωνιστές της δημοκρατίας, του σοσιαλισμού, της αλλαγής κι άλλες τέτοιες παπαρδέλες.

Ας το κάνει για λόγους οικονομικούς. Επειδή είναι στριμωγμένη κι έχει ανάγκη από χρήματα. Σημασία έχει να «μιλήσει» η κυρία. Που δεν θα μιλήσει! Επειδή δεν έχει τα άντερα να πει όσα γνώρισε, όσα είδε με τα μάτια της. Ίσως γιατί αν «μιλήσει» σε βάρος κάποιων μεγαλοστελεχών του ΠΑΣΟΚ, κι αυτοί οι κάποιοι να «μιλήσουν» στη συνέχεια.

Να σου πω τι θα μπορούσε να γίνει. Αν πράγματι έχει αποφασίσει να τα βγάλει, έστω τα μισά, στη φόρα. Να προσλάβει έναν δυνατό γραφιά, κανονικό συγγραφέα, που θα αμειφθεί με ποσοστά από τα κέρδη του βιβλίου.

Κι αυτός να συγκεντρώσει όλες τις ιστορίες που θα πει η Λιάνη και να τις τοποθετήσει σε ενότητες, σε κεφάλαια. Έτσι η Λιάνη, που όλοι της έχουν γυρίσει την πλάτη εδώ και χρόνια, θα πάρει το σκάλπ του ΠΑΣΟΚ και της Ελλάδος της μεταπολίτευσης. Και θα κάνει πακέτο.

Διαβάστε ακόμα:

Κοκκαλιάρικο παληόπραμα η Τζάκυ για τον Ωνάση