ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ο Λάκης Λαζόπουλος το παρατραβάει, όχι μονάχα από το τσαντήρι του. Ένας πολιτικός, τέλος πάντων κάποιος που κάνει πολιτική, δεν μπορεί να μιλάει μονάχα μια φορά την εβδομάδα. Ύστερα είναι και τα μήντια. Όταν βγαίνει στο κλαρί τόσο επώνυμος σαν τον Λάκη Λαζόπουλο, θα του δώσουν μικρόφωνο να παρλάρει τα μέσα.

Δεν είναι κακό να μιλάει κάποιος. Να λέει δημόσια τη γνώμη του. Όχι μονότερμα, όμως. Όχι να λέει ό, τι θέλει, και να μην υπάρχει ουσιώδης σχολιασμός. Για παράδειγμα, αναφέρω το τελευταίο του Λαζόπουλου.

“Αν ο κόσμος αντιληφθεί διαπλοκή στον Σύριζα δεν θα δείξει ανοχή, όπως έκανε χρόνια”. Η παπαριά! Σοβαρή, σοβαροφανής, πολιτικοποιημένη, ό, τι θες, πάντως καραμπινάτη παπαριά είναι αυτή που πέταξε ο κύριος Λαζόπουλος. Και δεν το λέω αυτό επειδή ο Σύριζα έχει ήδη αρχίσει τους συμβιβασμούς, πριν ακόμα κερδίσει τις εκλογές. Άστο αυτό. Είναι για τους φθηνούς αυτό.

Τι, δηλαδή, θα κάνει ο κόσμος όταν εκλέξει κυβέρνηση τον Σύριζα και η παρέα του Τσίπρα το ρίξουν στη διαπλοκή; Θα τους ανατρέψει και θα ψηφίσει Σαμαρά; Βενιζέλο και Κασιδιάρη; Κουτσούμπα και Κουβέλη; Αστεία πράγματα.

Νίκη του Σύριζα σημαίνει συντριβή της ΝΔ. Λοιπόν; Ο τιμωρός λαός θα κάνει “ντα” τον διαπλεκόμενο Τσίπρα και θα επαναφέρει τη ΝΔ ή, το ΠΑΣΟΚ; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Θα φάει στη μάπα κανονικά μέχρι το τέλος τον Σύριζα, διαπλεκόμενο κι όχι, ο αγνός λαός όταν δεν υπάρχει εναλλακτική κομματική λύση. Αυτό δεν το ξέρει ο Λαζόπουλος; Ή, δεν το ξέρει και δεν το λέει.

Διαβάστε ακόμα:

Ο κουτσός υιος του Σατανά