Η ΠΟΖΑ «ΟΥ» ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΓΑΒΑΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ

 

Είπαμε ότι είσαι γλυκούλης και συμπαθητικούλης, κύριε Λάκη μας, κύριε Γαβαλά, αλλά όταν πεις μια μαλακία, τότε κάποιο σχόλιο είναι αναγκαίο. Απαραίτητο. Δημόσιο πρόσωπο είσαι, κύριε Λάκη μας, γνωστός για τη γλώσσα σου, την τολμηρή και επιθετική, δεν φοβάσαι κανένα και τα λες όπως σου βγαίνουν, καλό αυτό, πολύ καλό. Αλλά!

Μια χοντρομαλακία δεν είναι πρέπον να βγαίνει στον αέρα με τα φτερά της ελευθερίας του τύπου χωρίς να συναντήσει την κριτική. Επί του θέματος, λοιπόν.

Αφήνω το άλλο, ότι ο Lakis Gavalas, όπως δήλωσε, έχει ένα απωθημένο, κι αυτό είναι να ζήσει τον μεγάλο έρωτα, ότι δεν τον έχει ζήσει ακόμα τον μεγάλο έρωτα, και ελπίζει να τον ζήσει στα γεράματά του, έστω και γεροντοέρωτας να είναι αυτός, αρκεί μεγάλος και συνταρακτικός. Αυτό είναι θέμα προσωπικό. Επί του θέματος, για να μη ξεχνιόμαστε.

Ποιος άνδρας δεν φόρεσε τα τακούνια της γυναίκας του, αναρωτιέται με σιγουριά ο και κριτής πλέον του Dancing with the stars. Ποιος δεν φόρεσε το νυχτικό της γυναίκας του για να κάνει μια πόζα “ού” μπροστά στον καθρέπτη. Αυτά είπε ο μόδιστρος. Φοβερά πράγματα.

Εκατομμύρια, λέει ο αποδυτηριάκιας. Δισεκατομμύρια, λέει αποδυτηριάκιας. Από τόσους πολλούς άνδρες ούτε καν πέρασε από το μυαλό τους να φορέσουν τακούνια, να
δοκιμάσουν επάνω τους τη νυχτικιά της γυναίκας τους για να κάνουν μια πόζα “ού” και “ά”.

Προσθέτω και τούτο: Ακόμα και εκατομμύρια ομοφυλόφιλοι δεν νοιώθουν τέτοια ανάγκη, τούτη την περιέργεια να φορέσουν γυναικεία και να κάνουν μια πόζα “ού”, “ά”, “άχ”.

Διαβάστε ακόμα:

Μιμή Ντενίση, τι 30, τι 60...