ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ!

 

Με αφορμή την καινούργια διαφήμιση του αρώματος Chanel No 5, θυμηθήκαμε τη μία και μοναδική Gisele. Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου έχει βαλθεί να αποδείξει ότι πίσω από το περιτύλιγμα της ομορφιάς κρύβεται μια κανονική γυναίκα, που προσπαθεί να μεγαλώσει τα παιδιά της όπως κάθε γυναίκα και να προσφέρει βοήθεια και αγάπη στους ανθρώπους που την χρειάζονται.

Η Gisele πλην των άλ­λων, είναι Πρέσβειρα Καλής Θέλησης του ΟΗΕ για το Περιβάλλον, μέ­λος της ΜΚΟ «Συμμαχία για τα Τρο­πικά Δάση» και κάνει συχνά δωρε­ές σε οργανώσεις όπως οι: Save the Children, Red Cross and Doctors without Borders. Ακούγεται πολύ καλό για να 'ναι αληθινό έτσι;

Κι’ όμως είναι αλήθεια. Και το ξέρουν πολύ καλά τα 3.200.000 ακόλουθοι της στο Instagram όπου καθημερινά παίρνουν μια γεύση από την ομολογουμένως συναρπαστική ζωή του πιο διάσημου και ακριβοπληρωμένου μοντέλου της τελευταίας εικοσαετίας. Οι πε­ρισσότερες φωτογραφίες που δημο­σιεύει στο λογαριασμό της η Βραζι­λιάνα καλλονή είναι αγκαλιά με τον σύζυγο της Tom Brady, σταρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου, και τα δυο τους κουκλιά, τον 5χρονο Μπέντζαμιν και τη 2χρονη Βίβιαν Λέικ. Αν οι οικογενειακές στιγμές της σε αφήνουν αδιάφορο, μπροστά στην ομορφιά της, μπορείς να χα­ζέψεις άλλες φωτογραφίες. Η υπέροχη, ύψους 1,80 μέτρων, ξανθιά, γαλανομάτα βασίλισσα της πασαρέλας ποζάρει διαφημίζοντας εσώρουχα, καλλυντικά ή υποδήμα­τα που φέρουν τη δική της υπογρα­φή.

· «Δεν είμαι παρά μία ακόμη πολυάσχολη εργαζόμενη μητέρα που παλεύει να τα προλάβει όλα σε ένα 24ωρο»,

Περισσότερα και δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο στο www.nikosonline.gr