Ο ΩΝΑΣΗΣ, Η ΤΖΑΚΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ!

 

Ποιος φωτογράφησε γυμνή, εντελώς τσίτσιδη, πριν από 42 χρόνια, την Τζάκυ Κένεντυ στο ιδιόκτητο νησί του τότε συζύγου της Αριστοτέλη Ωνάση; Το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Μέχρι σήμερα CIA και FBI, η Μοσάντ και η ΕΥΠ δεν έχουν καταφέρει να βρουν άκρη. Όλες οι εκτιμήσεις συμφωνούν ότι αν τελικώς διαλευκανθεί το σκοτεινό αυτό γεγονός, ποιος ήταν ο φωτογράφος που συνέλαβε ξεβράκωτη στο Σκορπιό την χλεμπονιάρα, την πετσί και κόκκαλο πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, τότε θα φωτιστούν παγκόσμιας σημασίας θέματα. Και θα δοθούν οι πιο αξιόπιστες ερμηνείες στη συντριβή των Δίδυμων Πύργων, που συνέβη μετά από 22 χρόνια.

Ρε, αποδυτηριάκια, πλάκα μας κάνεις; Πλάκα κάνω, βέβαια. Δεν την κάνω σε σένα, όμως. Απλά γελοιοποιώ μια ιστορία ανύπαρκτη, ανύπαρκτου ενδιαφέροντος, που όμως είναι η χαρά της ταμπλοϋντ δημοσιογραφίας. Ποιος ήτανε ο φωτογράφος και πως βρέθηκε στο μικρό νησάκι του Ωνάση; Ε, ρε, και να ζούσε σήμερα ο Αλέξανδρος Δουμά θα έφτιαχνε παραμύθι ανώτερο από τους τέσσερις σωματοφύλακες.

Κάποιος κύριος Άντερσεν, συγγραφέας εμπορικός, έγραψε ένα βιβλίο και κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη(;). Ο αλητάμπουρας Ωνάσης σχεδίασε το κόλπο. Καθοδήγησε τον φωτογράφο πώς θα φθάσει μέχρι το νησί, πού θα κρυφθεί, απ’ όπου κουσουμάρησε την κυρία στο συγκεκριμένο μέρος και τη συγκεκριμένη ώρα που βουτάει χωρίς μαγιώ στη θάλασσα.

Βιβλίο έγραψε και η κόρη του φωτορεπόρτερ Δημήτρη Κουλούρη, που διαμαρτύρεται επειδή δεν αναγνωρίζουν την επιτυχία του πατέρα της. Που νύχτα και στη ζούλα έφθασε με καΐκι στον Σκορπιό, με τις φωτογραφικές μηχανές του και μπόλικη ξηρά τροφή. Και από την καβάτζα του έπιασε το λαγό, την Τζάκυ γυμνή.

Η συνέχεια; Όση θέλεις. Ποια συνέχεια, δεν υπάρχει τέλος στην ιστορία Τζάκυ και Ωνάση. Ο βιογράφος του Αριστοτέλη Ωνάση, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λυμπερόπουλος στο δικό του βιβλίο γράφει ότι η Τζάκυ, πρώην φωτορεπόρτερ η ίδια, τράβηξε γυμνό τον σύζυγό της και έστειλε τις φωτογραφίες σε περιοδικό, με συνέπεια να φρικάρει ο Έλληνας μεγιστάνας.

Κάτι τελευταίο: Ο φωτογράφος που τράβηξε τις φωτογραφίες της ολόγυμνης Τζάκυ Ωνάση, ο 64χρονος Δημήτρης Κουλούρης είναι σήμερα και άνεργος και άστεγος. Κάποτε είχε δικό του σκάφος, σήμερα ζει σε μια παράγκα, κάπου στη Βαρυπόμπη.

Διαβάστε ακόμα:

Μπήχτης και στα 83 ο Βουτσάς