ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΤΗΣ ΕΛΕΟΝΩΡΑΣ ΜΕΛΕΤΗ

 

Δεν έχεις λεφτά. Ούτε δουλειά. Δεν έχει μείνει κάτι στην άκρη, τουλάχιστον να τη βγάζεις από τα έτοιμα, μέχρι να δεις τι θα κάνεις.

Δεν έχεις τίποτα. Σίγουρα; Να σου πω τι έχεις. Χρόνο! Όταν λες δεν έχω τίποτα, μη λογαριάζεις το χρόνο, αυτόν τον έχεις. Και είναι η χοντρομαλακία να τον ξοδεύεις κουτουρού μπουγάτσα. Τι θέλω να πω;

Ο βοηθός τηλεπαρουσιαστής κύριος Δημήτρης Ουγγαρέζος δήλωσε ότι χαίρομαι που είμαι στο πρωϊνό. Είναι μια σημαντική δήλωση αυτή, άλλωστε γι’ αυτό την φιλοξενούν τα μήντια. Εσένα στα παπάρια σου, όμως. Μην ασχολήσαι με κάτι που δεν σ’ αφορά. Δεν σε οφελεί. Δεν είναι πρόβλημα σου. Μη χάνεις χρόνο με μαλακίες. Αυτή είναι η τεράστια μαγκιά.
Είτε χαίρεται ο κύριος Ουγγαρέζος, είτε αισθάνεται δυστυχής γιατί δεν κάνει αυτός το πρωϊνό στο μέγκα, δεν είναι θέμα δικό σου. Εσένα που είτε δεν έχεις μία, είτε είσαι φτιαγμένος, άσχετο.

Η Ελένη Πετρουλάκη είναι 43 χρονών, γράφουν, το απεκάλυψε η ίδια η γυμνάστρια. Έτσι και αφεθείς στην πρακτική της σκουπιδογραφίας είναι σα να πίνεις χαλασμένο νερό. Μολύνεις το μυαλό σου χωρίς να το πάρεις πρέφα.

Καμμία σημασία δεν έχει αν η κυρία Πετρουλάκη είναι 43 ή, 34 χρονών. Και δεν πρόκειται, βρε μαλάκες, για αποκάλυψη κάτι που δεν είναι κρυφό.

Είδατε φωτογραφίες Ντορέτας Παπαδημητρίου και Μαίρης Συνατσάκη στο Παρίσι; Χάσατε. Με φόντο τον Πύργο του Αϊφελ, μάλιστα. Τα δυο κορίτσια φαίνονται τόσο ευτυχισμένα, όμως εγώ με θλίψη είδα πόσο δυστυχισμένος είναι ο Πύργος του Αϊφελ.

Μάκης Πουνέντης: «Θα έχουμε αλλαγές σύντομα στην εκπομπή». Δεν το πιστεύω! Και αλλαγές και σύντομα. Φοβερά πράγματα. Σε ποια εκπομπή;

Βεβαίως κι έχω απιστήσει σε μια σχέση μου, είπε η κυρία Ελεονώρα Μελέτη. Κεραυνός! Γιατί, όμως; Όχι γιατί πήγε μ’ άλλον, αλλά γιατί το λέει; Η κυρία απευθύνεται σ’ όλους εκείνους που σκέπτονται να την κατακτήσουν. Να είναι προετοιμασμένοι, ότι δεν θα είναι οι πρώτοι που θα φάνε το κέρατο.

Διαβάστε ακόμα:

Με πιτσιρίκο και η Ασλανίδου