ΛΑΙΚΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΚΟΜΕΝΙΛΙΚΙΑ

 

Αυτό θα πει να 'σαι παιδί του λαού. Κι αυτό τον τίτλο, “παιδί του λαού”, δικαιούται να τον κρατάει και ο δεξιός, όχι μονάχα ο αριστερός. Παιδί του λαού είναι ο Γιώργος Τράγκας, πασίγνωστος δημοσιογράφος, τα τελευταία χρόνια μόνον “ραδιοφωνατζής” και “τηλεορασάκιας”. Στο ξεκίνημά του και για μεγάλο διάστημα ήταν ο παραδοσιακός δημοσιογράφος, δηλαδή εφημεριδατζής.

Μια παρένθεση. Την πρώτη του εμφάνιση στον ηλεκτρονικό τύπο ο Τράγκας την έκανε στην κρατική τηλεόραση με συμπαρουσιάστρια την κυρία Ρούλα Κορομηλά. Λέγαμε ότι ο δεξιός, ποτέ και κομματικός, όπως και ποτέ αντικομουνιστής, Γιώργος Τράγκας απέδειξε ότι είναι παιδί του λαού, ακόμα και στις ερωτικές του σχέσεις. Όπως λέει ο ίδιος, τουλάχιστον.

Δεν μ' έπιασε ποτέ η “επωνυμίτιδα”, λέει για τη γνωστή ασθένεια σε συνέντευξή του ο Γιώργος Τράγκας. Γκομένιζα με υπηρέτριες, καθαρίστριες, κομμώτριες, νοσοκόμες. Κορίτσια του λαού, δηλαδή. Της λαϊκής τάξης.

Ιδεολόγος, λοιπόν, και σ' αυτό τον τομέα ο Τράγκας. Δεν γούσταρε τις επώνυμες εκτός μιας περίπτωσης. Είχε μεγάλη και κρυφή σχέση με ηθοποιό που είχε κάνει 200 εξώφυλλα σε περιοδικά. Ένας έρωτας γνωστός στην πιάτσα, αφού δεν λέει ο ίδιος το όνομα της κυρίας, δεν επιτρέπεται να το βγάλουμε στον άερα.

Διαβάστε ακόμα:

Τι πληρώνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου