Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΠΕΟΣ ΤΟΥ!

 

Όχι, ρε! Απόπειρες δωροδοκίας και στα στελέχη της «Τελείας». Όχι, ρε! Ακόμα δεν στήθηκε το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου και γέννησε κιόλας στελέχη. Και, σύμφωνα με δημόσια καταγγελία του αρχηγού και πρώην ηθοποιού, προσπάθησαν να τους λαδώσουν.

Δεν έχω λόγο να μη δεχθώ σαν αληθινή την κατηγορία του δημάρχου Στυλίδος. Πού έχουμε φθάσει, ρε. Ο Σύριζα και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μίλησαν για εξαγορές βουλευτών τους εν όψει της ψηφοφορίας για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Να, λοιπόν, που πέφτουν πακέτα και για να σαμποταριστεί το νέο κόμμα, η Τελεία.

Περίεργο. Γιατί δεν «πλησίασαν» στελέχη του «Ποταμιού» και την έπεσαν στην «Τελεία»; Περίεργο. Εκτός αν συνέβη κι αυτό αλλά ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν ήθελε να αναφερθεί σχετικά.

Ο Γκλέτσος μιλάει για απειλές, για εκβιασμούς και απόπειρες δωροδοκίας. Και συνιστά τους πονηρούς κύκλους να σταματήσουν, διαφορετικά θα βγάλει ονόματα εκείνων που κάνουν ταξίματα σε ανθρώπους της Τελείας να φύγουν από το κόμμα. Χαρακτηριστικά ο Γκλέτσος είπε: «Θα συνεχίσουμε και θα τελειώσουμε με το δόγμα του Γ. Καραϊσκάκη».

Τι είναι αυτό; Ζήτησε ο Κιουταχής να έρθει προς την πλευρά του ο Γεώργιος Καραϊσκάκης τάζοντας του λεφτά και αξιώματα. Και απάντησε ο Ρουμελιώτης βαρύμαγκας: Πασά μου, διάβασα το γράμμα σου που μου ζητάς να προσκυνήσω. Ρώτησα τον πούτσο μου τι να κάνω κι αυτός μου είπε να σε πολεμήσω.

Διαβάστε ακόμα:

Κρητικοί την έπεσαν στην τρόικα