ΜΙΑ ΓΚΟΛΕΜΑ ΜΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

 

“Το επόμενο Αλ Τσαντήρι θα προβληθεί από την φυλακή. Η Ρώπα θα συμμετάσχει μέσω τηλεδιάσκεψης”. Τι είναι αυτό; Φοβερά πράγματα.

Να σου πω τι είναι. Έτσι για να πάρεις μια πρέζα, να στανιάρεις και μη ξεχνιέσαι. Σε ποιο μπουρδέλο είσαι αιχμάλωτος. Μη μου πεις τη γνωστή μεταχειρισμένη παπαριά, ότι το μπουρδέλο έχει μια τάξη. Άσε.

Μιλάει ο αποδυτηριάκιας. Ο πρώτος στην Ελλάδα που χρησιμοποίησε τη λέξη λαμόγιο, που απευθυνότανε στους αναγνώστες του χαρακτηρίζοντάς τους “μαλάκες”, όμως “κύριοι μαλάκες”, και ο πρώτος που είπε μπουρδέλο την Ελλάδα. Με την υποσημείωση, του αποδυτηριάκια πάντα, ότι το μπουρδέλο είναι σοβαρό μαγαζί, προπληρώνεις, περιμένεις στη σειρά σου και ο καθένας, η πουτάνα, η τσατσά, ο νταβατζής έχουν το συγκεκριμένο ρόλο τους. Παραμύθια.

Αυτά τα είχε πει στην αρχή ο αποδυτηριάκιας. Στα πρώτα χρόνια. Έτσι για να γνωριστούμε. Με ποιον έχετε να κάνετε. Το μπουρδέλο, λοιπόν, στην Ελλάδα είναι ελληνικό μπουρδέλο. Πήρες χαμπάρι; Καμμία σχέση η αξιοπιστία και η οργάνωση του μπουρδέλου στην Ολλανδία π.χ. και στη Γερμανία με το μπουρδέλο στην Ελλάδα. Παρακάτω.

Επί του θέματος. Ο γνωστός συγγραφέας Θανάσης Χειμωνάς έγραψε στο facebook τη μαλακία ότι το προσεχές τσαντήρι του Λαζόπουλου θα παίξει από τον Κορυδαλλό. Ότι, δηλαδή, ντροπή του του Λαζόπουλου που μπλέχτηκε σ' αυτή την ιστορία με τη δωροδοκία του Παύλου Χαϊκάλη.

Η θέση του πασόκου συγγραφέα με το σκουλαρίκι θα ήταν καλύτερα να έχει εκφραστεί μ' άλλον τρόπο, και, βέβαια, όχι στο σκουπιδότοπο του facebook. Τέλος πάντων, την περιττή μαλακία του αντισυμβατικού συγγραφέα θεώρησε απαραίτητο να σχολιάσει η “τηλεκριτικός”, λέει, κυρία Ντέπυ Γκολεμά. Ως εξής: “Πόσο ανόητος είσαι, όμως! Και κακός. Και κακή ψυχή ρε παιδί μου. Κρίμα!”.

Η συνέχεια; Χαμός από το τίποτα. Η χαρά του μαλάκα. Η χαρά του διαδιχτυαστή. Η χαρά του λειτουργού του διαδιχτύου. Κοπιάστε να δείτε τον καυγά Χειμωνά και Γκολεμά. Χωρίς να υπάρχει λόγος, χωρίς να έχουν να πουν κάτι σοβαρό, ο ωραίος και η άσχημη τράβηξαν σπαθί.

“Σε διαγράφω από τους φίλους μου κι άντε γα...σου. Εκτός από ανόητος και κακός είμαι και χυδαίος. Και σεξιστής. Κρίμα να πεις όταν κοιτάς τα χάλια του στον καθρέπτη. Κήτος”. Αυτή την απάντηση έδωσε ο 43χρονος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ. Εντάξει, το κορίτσι έχει τα χάλια του, δεν βλέπεται, όμως αυτό τι σχέση έχει με την... κριτική της;

Ανταπάντησε η κυρία Ντέπυ κι αυτή έπεσε σε νέο φάουλ. “Θα παρακαλούσα ουδεν σχόλιο για τους γονείς του”. Χωσιά λέγεται αυτό. Να έχετε κατανόηση, δηλαδή, για το κατάντημα του Χειμωνά, και μη ρίξετε την ευθύνη στον πατέρα του και τη μάνα του. Θέλει να πει ότι ο γιος δεν έχει καμμία σχέση με το πνευματικό ανάστημα των γονιών του.

Διαβάστε ακόμα:

Ραωμαϊκά όργια στο πάρτυ του Πάρι Κασιδόκωστα