ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΑΜΑ Η ΙΡΙΝΑ ΤΟΥ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

 

Έπαθα την πλάκα μου με την πολυδιαφημισμένη γκόμενα του Ρονάλντο, την Ρωσίδα που κυκλοφορεί με το ψευδώνυμο Irina Shayk, ηθοποιό και τοπ μόντελ στο επάγγελμα. Την είδα, γιατί να μην τη δω, στο video από μια φωτογράφισή της, όπου διαπράττει ένα αξιοπρεπέστατο, κυριλάτο και διακριτικό στρηπτήζ. Πολύ καλή, την βαθμολογώ.

Καυλομούνικες εκφράσεις στο πρόσωπο η 29χρονη και την βοηθάει πολύ η κίνησή της. Το πουρό σίγουρα έχει κάνει χορό από πιτσιρίκα κι αυτό κάνει μπαμ στα κουνήματα, στα σπασίματά της. Από κορμί, όμως, δεν είμαι υπερβολικός να πω ότι διαθέτει το ιδανικό για τον μόδιστρο, όμως όχι και για τον εραστή της, τον εδώ και 4 χρόνια σύντροφό της, όπως λένε. Τον Ρονάλντο.

Ο ντηζάινερ έτσι την θέλει την μοντέλα. Όπως την Σαϊκ. Αδύνατη, αν είναι δυνατόν κοκκαλιάρα. Να φαίνεται το ρούχο που φοράει, όχι το ίδιο το κορίτσι. Σαν αρσενικός, όχι σα gay σχεδιαστής, θα πεις ότι η Ιρίνα Σαϊκ είναι δεύτερο πράμα. Μικρό, πολυμεταχειρισμένο, νερουλιάρικο στήθος. Και το χειρώτερό της ο κώλος της. Ακαμπύλωτος. Ασεξουαλικός. Καμμία έκπληξη αν πάει για “στρογγύλεμα” στα οπίσθια της, και μαζύ μια ορθωτική, ένα “σήκωμα”.

Διαβάστε ακόμα:

Διαθέτει βυζιά και λεφτά