ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΝΙΣΗ

 

Πάει το χάσαμε το κορίτσι. Λέω για την Κατερίνα Στανίση. Σαλτάρησε. Τι άλλο να πεις; Και δεν της φαινότανε. Καθόλου, σου λέω. Κρίμα. Θα μου πεις ότι δεν είναι η πρώτη που ψωνίστηκε με την πολιτική. Συμβαίνει. Και σ' αυτούς που δεν το περιμένεις ότι θα φάνε στο μπράτσο την ένεση με την πρέζα.

Έτσι που λες με την τραγουδίστρια, την γνήσια και μαγκίτισσα, την κυρία Κατερίνα Στανίση. Έχω τα προσόντα να γίνω υπουργός πολιτισμού. Έχω σπουδάσει το αντικείμενο στη νύχτα. Τι να τα κάνω τα πτυχία, για να φανώ χρήσιμη στην κοινωνία. Κάτι τέτοια είπε η μεγαλοκοπέλλα.

Είπαμε. Αλκοολίκι είναι η πολιτική. Να σου πω τι λέγανε οι παληοί. Ότι ένας πολιτικός παραδοσιακός είναι ικανός να σηκωθεί από το φέρετρο την ώρα που τον πάνε για να τον θάψουν, αν του πουν “Σε θέλω να γίνεις υπουργός”.

Υποψήφια με το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου είναι η κυρία Στανίση και ήδη έχει όνειρα υπουργοποίησής της. Πάλι καλά. Θα μπορούσε να είναι πρωθυπουργός. Σε τι είναι καλύτερη η Μέρκελ. Έχετε ακούσει να τραγουδάει ρεμπέτικα και καψουροτράγουδα η Γερμανίδα καγκελάριος;

Διαβάστε ακόμα:

Βρήκε τον μάστορά του στον γκόμενο της κόρης του