ΝΤΙΜΙΤΡΟΒΑ Η ΜΑΡΙΑ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ

 

Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Κυκλοφορεί τέτοια ξευτύλα και τόσο φτήνεια που λέω, μα τον Δία και τους 12 Απόστολους, ότι η δική μου γενηά γλύτωσε. Δεν μεγάλωσε σε μία εποχή όπου σοβαρά υποτίθεται μήντια γράφουν ότι “σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας η Μαρία Συνατσάκη είναι ζευγάρι με τον Γιούρι Ντιμιτρώφ”. Όχι, ρε! Όχι, ρε, τόσο μέσα, τόσο βαθειά στον υπόνομο, στο βούρκο, όπου υπάρχουν σκατά.

Για σκέψου να διαβάζει σήμερα κάποιος πιτσιρικάς ότι “σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες...” για μια είδηση ανύπαρκτη, δηλαδή τόσο αδιάφορη. Για ένα γεγονός ανυπόστατο, δηλαδή χωρίς υπόσταση, που δεν έχει σημασία είτε συμβαίνει, είτε όχι.

Αν το διάβαζε έτσι ένας πιτσιρικάς πριν χρόνια στην Ελλάδα θα σοκαριζόταν. Το “σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες...” πάει για θέματα πολύ σοβαρά και για πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην κοινωνία. Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη, για να κάνουμε ταμείο, κι αυτό αφορά όχι την ίδια, αλλά αυτούς που ασχολούνται με ποιον είναι το κορίτσι.

Φοβερά πράγματα. Έκανε ρεπορτάζ αποκλειστικό ο άλλος για τη σχέση της κυρίας Συνατσάκη με τον Βούλγαρο χορευτή και στηρίζει την πληροφορία στην... αποκάλυψη, λέει, προσώπου από το φιλικό περιβάλλον, λέει, της λεγάμενης. Μην τυχόν και δεν του δώσουν το βραβείο Μπότση για την αποκαλυπτική δημοσιογραφική επιτυχία.

Διαβάστε ακόμα:

Βρήκε τον μάστορα στο γκόμενο της κόρης του