ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ Η ΚΑΣΕΤΑ ΤΟΥ ΡΙΚΑΡΝΤΟ ΚΟΣΤΑ

 

Ο Ρικάρντο Κόστα είπε ότι θέλει το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ. Φοβερά πράγματα. Εντελώς στην πλάκα τον έχουν τον κοσμάκη. Δεν λέω για τους ποδοσφαιριστές αλλά γι' αυτούς που στήνουν συνεντεύξεις με τους νεοφερμένους παίκτες.

Αν, δηλαδή, ο Ρικάρντο Κόστα υπέγραφε στον Ολυμπιακό θα έλεγε κάτι άλλο; Τα ίδια θα έβαζαν στο στόμα του. Ότι ο κόσμος είναι φοβερός, είπε κι αυτό το απίθανο.

Ένας επαγγελματίας, λέω για τον Ρικάρντο Κόστα, τον κάθε επαγγελματία, που μόλις πριν λίγες ώρες δεν ήξερε τι εστί ΠΑΟΚ, να τον παρουσιάζουν σε συνέντευξη λες και το όνειρο της ζωής του και της οικογένειάς του ήταν πότε θα έρθει στην Θεσσαλονίκη.

Μια ζωή τα ίδια. Κι άντε να ψήσεις τον κοσμάκη για τα φλογερά αισθήματα του παίκτη προς την ομαδάρα, όταν για εβδομάδες ψήνεται η μεταγραφή. Στην περίπτωση του Πορτογάλου Ρικάρντο Κόστα όλα έγιναν σε χρόνο μηδέν. Μη ξοδευτούμε σε λεπτομέρειες. Ούτε ο ΠΑΟΚ τον ήξερε τον Κόστα, ούτε ο παίκτης είχε ιδέα για την ομάδα.

Κι όμως! Έπαιξε πάλι πρωτοσέλιδα η γνωστή και πολυμεταχειρισμένη κασέτα. Είμαι ενθουσιασμένος με τη μεταγραφή μου, έχω πάθει την πλάκα μου με τον κόσμο της ομάδας, ήρθα να βοηθήσω, θέλω το πρωτάθλημα. Καληνύχτα. Και όνειρα γλυκά.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν είναι Τσίπρας ο Ρικάρντο Κόστα!