Ο ΑΔΩΝΙΣ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

 

Γράφει ο Ισαάκ Διαμαντίδης

Τώρα που έγινε υπουργός δεν τη γλιτώνει την καζούρα. Ενώ πρίν θα μπορούσε να το ξεπεράσει σχετικά εύκολα. Πρόκειται για ένα θέμα που θα απασχολήσει όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία. Θα είναι η δίκη των τριχών του Πάνου Καμμένου που θα γίνει πιθανότατα το Μάρτιο, με αντιδίκους τον ίδιο από τη μία πλευρά και τον Άδωνι Γεωργιάδη από την άλλη.

Αιτία ένα τιτίβισμα του Άδωνη τον Απρίλιο του 2013, καθώς έβλεπε τον Πάνο Καμένο να μιλά σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή. «Πρόεδρε, σου ξέφυγε λίγο η βαφή στο πλάι. Τι νούμερο είναι 7 loreal». Η αντίδραση του προέδρου ήταν άμεση. Κατέθεσε μήνυση και αγωγή κατά του Άδωνι:

«Παρέλαβα την αγωγή του κύριο Καμμένου εναντίον μου. Ισχυρίζεται ότι θα ακολουθήσει και μήνυση. Δεσμεύομαι να παραιτηθώ της ασυλίας μου αρκεί να κάνει το ίδιο στην δική μου μήνυση και κείνος. Φυσικά θα είμαι παρών στο Δικαστήριο και ελπίζω το ίδιο και αυτός».

Ο Πανος Καμμένος είχε δεσμευτεί ότι το μισό ποσό που θα επιδικαστεί θα δοθεί στο Δρομοκαϊτειο και το άλλο μισό στην Κιβωτό του Κόσμου. Αλλά και ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει κάνει μήνυση εναντίον του Πάνου Καμμένου, επειδή υποστήριξε πως ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε ακόμα:

«Φοβερό στήθος και φοβερό πωπό, Περιστέρα!»