Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ Η... ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

Η κυρία Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πουλάει. Δεν λέμε ότι αρέσει. Όπως πουλάει, και μιλάμε πολύ σοβαρά, ο γραφικός πολιτικός Βασίλης Λεβέντης, άλλο ότι δεν ψηφίζεται.

Παράδειγμα. Αν δώσει συνέντευξη ο Λεβέντης θα κόψει πολύ περισσότερα εισιτήρια, θα έχει υψηλώτερη θεαματικότητα απ'όλους τους υπουργούς του Σύριζα, με εξαίρεση τον καραφλό Βαρουφάκη. Είπαμε. Άλλο αρέσω, άλλο πουλάω. Ο δε Βαρουφάκης, όπως ο Κασιδιάρης, ο Άδωνης, πουλάει, άσχετα αν ο κόσμος τον πιστεύει, τον θεωρεί ικανό υπουργό οικονομικών.

Λέγαμε γι' αυτή τη δροσερή γκόμενα με την έντονη σεξουαλικότητα, την τηλεπαρουσιάστρια κυρία Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Πουλάει το κορίτσι. Απόδειξη ότι για πλάκα κάθε μέρα “ψηφίζεται” με 5-6 ρεπορτάζ για πάρτη της από τα μήντια. Δήθεν με αφορμές το άλφα ζήτημα, το βήτα. Δικαιολογίες. Ασχολούνται μαζύ της για ένα λόγο. Επειδή πουλάει.

Η ίδια η Σπυροπούλου δεν το ξέρει! Δεν έχει καταλάβει ακόμα γιατί την παίζουν τα μήντια. Θαρρεί επειδή είναι εκπομπάρχισσα. Επειδή έχει μια ψευτοεκπομπή σε κανάλι. Καμμία σχέση.

Ποια είναι η πλάκα; Η σεξουαλική Κωνσταντίνα φιλοσοφεί και μαλακίζεται. Δίνει συνεντεύξεις και μιλάει για την έλλειψη παιδείας στον αιώνα που διανύουμε. Ότι δεν... συνάδει σε ένα άτομο οι επιλογές του στην προσωπική ζωή να συνδυάζονται με το τι κάνει στη δουλειά του. Κάτι τέτοια πράγματα μπαρουφοφιλοσοφικά.

Εσύ, κορίτσι μου, είσαι μανούλι. Μανουλομάνουλο. Γιατί, λοιπόν, μαλακίζεσαι, δηλαδή γιατί δεν επενδύεις στην προσωπική δημόσια εικόνα σου και παρουσιάζεσαι με φιλοσοφικές προσεγγίσεις αδιάφορες στις μάζες. Και άλλαξε το κόνσεπτ της εκπομπής σου. Βρες πρωτα ποια είσαι, δηλαδή πως σε βλέπει ο κόσμος, πώς θα σε γούσταρε κι “αυτήν” προσπάθησε να λανσάρεις. Ποια Καραβάτου και Τσιμτσιλή. Σέντερ-φορ είναι η Σπυροπούλου και στην εκπομπή της το παίζει χαφάκι.

Διαβάστε ακόμα:

Η ξανθιά με το ένα βυζί