ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ!!!

 

Διεγείρεται η γυναίκα όταν την κτυπάς στα οπίσθια της στη διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης. Την βοηθάς να φθάσει στον οργασμό. Διαπιστωμένο σε πολλές γυναίκες, για τον άνδρα δεν είναι θέμα ηδονής αλλά ζήτημα... εξουσιαστικό.

Τις βρέχει στο κορίτσι, μάλιστα στις στιγμές της αποθέωσης από το σωματικό σμίξιμο των δύο φύλων, για να πάρει πρέφα η κυρία ποιος είναι το αφεντικό. Ποιος είναι το αφεντικό στη σχέση.

Ο κώλος είναι... άπονος. Έτσι τον δημιούργησε ο πλάστης. Αντέχει στον πόνο, περισσότερο από κάθε σημείο του γυναικείου σώματος. Είδατε τις πόζες της Kim Kardashian στην τελευταία φωτογράφισή της για το περιοδικό Love Magazine που κυκλοφορεί από σήμερα; Άσε τα δυσμενή σχόλια από το σύμπαν των media, της τα χώνουν κανονικά της 34χρονης τηλεπερσόνα επειδή κάνει επίδειξη στον τεράστιο πωπό της. Δεν καταλάβανε.

Με τα δύο περήφανα μερηά της η Καρντάσιαν στέλνει... ηχηρό μήνυμα στους άνδρες: “Κάντε στις γυναίκες σας αυτό που κάνει και ο δικός μου στα δύο καρπούζια μου! Βαράτε με κι ας νομίζετε εσείς ότι... κλαίω”.

09-02-15karda01

Διαβάστε ακόμα:

Κακοποίησαν σεξουαλικά την Τζένιφερ Λώρενς!