Η ΤΡΙΠΛΗ ΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ΠΑΜΕΛΑ

 

Κουίζ. Ποια είναι η χοντρομαλακία, να παντρευτείς ή, να χωρίσεις. Καθόλου εύκολη η απάντηση. Το δικό μας reality δεν έχει περιθώρια να προσφέρει στον νικητή κάτι περισσότερο από μια ντουζίνα προφυλακτικά. Μην επηρεάζεσαι από τη σπουδαιότητα του βραβείου, λάβε υπ' όψιν τη σοβαρότητα του ερωτήματος, δηλαδή του ζητήματος που λέγεται γάμος. Πόσο μπορεί να σακατέψει την προσωπική σου ζωή, να στην αλλοτριώσει;

Λοιπόν; Τη μαλακία θα την κάνεις όταν παντρευτείς ή, όταν διαλύσεις το γάμο, είναι το ερώτημα. Το βρήκες, κέρδισες, το κουτί με τα λουκούμια Σύρου είναι δικό σου. Η γκέλα έγινε όταν παντρεύτηκες. Επειδή αν δεν παντρευόσουν δεν θα σε απασχολούσε το να χωρίσεις ή, όχι.

Δεν καθαρίσαμε ακόμα. Είσαι μπλεγμένος έτσι ή, αλλοιώς όταν μιλάμε για γάμο και για διαζύγιο. Θέλω να πω ότι την έκανες τη χοντρομαλακία και παντρεύτηκες. Μήπως θα πέσεις σε πιο χοντρό λάθος αν τραβήξεις τη δουλειά για διαζύγιο; Πολύ επιφανειακά το βλέπεις αν σκεφθείς ότι με το χωρισμό βάζω ένα τέλος σε μια «εκκρεμότητα» που με ταλαιπωρεί.

Τι συμβαίνει με τους χωρισμένους; Φοβερά πράγματα. Η συντριπτική πλειοψηφία ξαναπαντρεύεται! Ξανακάνει τη γκέλα. Και το πιθανότερο είναι ότι την ξαναπατάει. Γιατί; Να σου πω το μέγα μυστικό. Ο γάμος είναι γάμος, είτε μ' αυτήν, είτε μ' άλλην γυναίκα.

Άσε τις ειδικές περιπτώσεις, όπου πράγματι ο γάμος γίνεται μαγικός, ακριβώς επειδή κι εσύ ο ίδιος «ωριμάζεις» και η νέα κυρία προσαρμόζεται στα μέτρα σου.

Τις σκέψεις αυτές τις άπλωσα με αφορμή ότι η γνωστή βυζαρού Πάμελα Άντερσον που κάποτε είχε γίνει γνωστή από την σειρά Baywatch κατέθεσε για τρίτη φορά αίτηση διαζυγίου, για να γλυτώσει από τον ίδιον άνδρα! Τον οποίον βέβαια η ίδια είχε διαλέξει να παντρευτεί δύο φορές!

Αλήθεια, η πιο βαρεία μαλακία της μαστόλαγνης Αμερικάνας τρελλογκόμενας είναι που τον παντρευότανε τον δικό της ή, όταν τον χώριζε;

Διαβάστε ακόμα:

Οταν  η Μαντόνα (ξανά)έδειξε τον κώλο της