ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΕΙΜΑΙ ΣΕΜΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ, ΚΥΡΙΕ ΛΙΑΓΚΑ!

 

Θίχτηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η παρουσιάστρια και έκανε αγωγή στον επίσης παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα από τον οποίον ζητάει 520.000 ευρώ. Κατηγορούμενη και η συμπαρουσιάστρια του Λιάγκα, Σάσα Σταμάτη, διότι κατά την κυρία Σπυροπούλου έλεγαν στην εκπομπή τους πράγματα που την μειώνουν. Συγκεκριμένα, η Σπυροπούλου στην αγωγή της αναφέρει!

«Με παρουσίασαν ως πρόσωπο χωρίς ηθικές αξίες, ότι ξεπουλιέμαι, ότι εξαγοράζομαι, ότι είμαι κοριτσάκι που καταδέχεται να το πληρώνουν, με χυδαίους υπαινιγμούς στα λόγια τους. Είμαι μια σκληρά εργαζόμενη, προσγειωμένη, σεμνή και χαμηλών τόνων γυναίκα γι' αυτό μ' έχει αγκαλιάσει το μέσο νοικοκυριό. Οι Λιάγκας, Σταμάτη με παρουσιάσαν σαν υπερφίαλο κακομαθημένο κοριτσάκι που κάποιος την πληρώνει και της βάζει 15 bodyguard».

Ο Λιάγκας υποστηρίζει ότι δεν την έθιξε, ούτε είχε τέτοια πρόθεση, αντίθετα έχει πει καλά λόγια. Κι ακόμα ότι είναι πρωτοφανές συνάδελφος να κάνει αγωγή σε συνάδελφο. Περίεργη τοποθέτηση του Λιάγκα.

Καθόλου περίεργο να τα χώνει ένας συνάδελφος, όχι μόνον δημοσιογράφος, σε συνάδελφο. Γιατί να μην καταφύγει στη δικαιοσύνη κάποιος όταν θαρρεί ότι δέχεται επίθεση που τον μειώνει; Κι αν η κυρία Σπυροπούλου αδικαιολόγητα τον στέλνει στα δικαστήρια τον Λιάγκα, να της κάνει κι αυτός μια αγωγή για ψευδή καταμήνυση. Να μάθει η κυρία Σπυροπούλου, αν δεν έχει δίκηο, να δέχεται την κριτική.

Διαβάστε ακόμα:

Η άλλη Τζούλια για μαραθώνιο στο κρεββάτι