Η ΣΕΞΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Να και μία γυναίκα που απέρριψε τον Γιάνη Βαρουφάκη. Και τι γυναίκα. Πρόκειται για την πανέμορφη Ιταλίδα υπουργό Μεταρρυθμίσεων Έλενα Μπόσκι, γνωστή ως «αγγελικό πρόσωπο» και ως η «Ιταλίδα Σάρλετ Γιόχανσον». Δεν είναι ο τύπος μου, είπε για τον Έλληνα συνάδελφο της.

Και δεν εννοούσε την εμφάνιση του, καθώς όπως εξήγησε «...θα αγγίξουμε την ισότητα όταν δε θα έχει σημασία πώς ντύνεται ένας πολιτικός ή πώς είναι η εμφάνισή του, ανεξαρτήτως αν πρόκειται για άνδρα ή για γυναίκα».

Αλλά πως μπορούσε να έχει ενστάσεις για την εμφάνιση του Βαρουφάκη, όταν είναι γνωστό ότι πολλές ιταλικές εφημερίδες την έχουν επικρίνει για ατυχείς ενδυματολογικούς συνδυασμούς, αλλά και για το γεγονός ότι βάφει κατακόκκινα τα χείλη της;

Στο παρελθόν, η εφημερίδα «La Stampa» της απένειμε τα εύσημα για την επιλογή της να φορέσει στην ορκωμοσία της κυβέρνησης ένα μπλε ελεκτρίκ κοστούμι, επισημαίνοντας ότι το θεόστενο παντελόνι της παρέπεμπε στην άψογη σιλουέτα της Πίπα Μίντλετον, της αδερφής της Δούκισσας του Κέιμπριτζ που έγινε πασίγνωστη για τα καλοσχηματισμένα οπίσθιά της. Και όμως είναι στιγμές που η 33χρονη γοητευτικότατη δικηγόρος νιώθει πολύ μόνη.

Όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Vanity Fair», την αγχώνουν τα χρόνια που περνούν, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει βρει τον «έναν», αυτόν που θα την κάνει ευτυχισμένη και θα της χαρίσει μία πολυμελή οικογένεια.

Η πρώτη πρόταση για αποκατάσταση αιφνιδίασε, καθώς προήλθε από μία γυναίκα, τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, Σελβάτζα Λουκαρέλι, η οποία αυτοπροτάθηκε ως η ιδανική σύντροφος για την Μπόσκι. Ακολούθησε ο διάσημος Ιταλός πορνοστάρ, Ρόκο Σιφρέντι, ο οποίος προσφέρθηκε να νυμφευθεί την 33χρονη, παρότι διανύει τo 20° έτος του γάμου του με την Ρόζα Τάσι.

Μιλώντας σε στην σατιρική ραδιοφωνική εκπομπή ο 50χρονος ηθοποιός δήλωσε πως θα επέλεγε την Μπόσκι για σύζυγό του, καθώς όπως υποστήριξε, παρότι δείχνει ήρεμη και χαμηλών τόνων, στο κρεβάτι πρέπει να μεταμορφώνεται σε άγριο θηλυκό, με ζωώδη ένστικτα.

Διαβάστε ακόμα:

Η τσούλα πάει κατηχητικό