ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

 

Με αφορμή την καινούργια διαφήμιση του αρώματος Chanel No 5, ρίξτε μια ματιά σ’ ένα πορτραίτο της μίας και μοναδικής Gisele. Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου έχει βαλθεί να αποδείξει ότι πίσω από το περιτύλιγμα της ομορφιάς κρύβεται μια κανονική γυναίκα, που προσπαθεί να μεγαλώσει τα παιδιά της όπως κάθε γυναίκα και να προσφέρει βοήθεια και αγάπη στους ανθρώπους που την χρειάζονται.

Κι’ όμως είναι αλήθεια. Και το ξέρουν πολύ καλά τα 3.200.000 άνθρωποι που την ακολουθούν στο Instagram όπου καθημερινά παίρνουν μια γεύση από την ομολογουμένως συναρπαστική ζωή του πιο διάσημου και ακριβοπληρωμένου μοντέλου της τελευταίας εικοσαετίας. Οι περισσότερες φωτογραφίες που δημοσιεύει στο λογαριασμό της η Βραζιλιάνα καλλονή είναι αγκαλιά με τον σύζυγο της TomBrady, σταρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου, και τα δυο τους κουκλιά, τον 5χρονο Μπέντζαμιν και τη 2χρονη Βίβιαν Λέικ. Αν οι οικογενειακές στιγμές της σε αφήνουν αδιάφορο, μπροστά στην ομορφιά της, μπορείς να χαζέψεις άλλες φωτογραφίες. Η υπέροχη, ύψους 1,80 μέτρων, ξανθιά, γαλανομάτα βασίλισσα της πασαρέλας ποζάρει διαφημίζοντας εσώρουχα, καλλυντικά ή υποδήματα που φέρουν τη δική της υπογραφή.

«Δεν είμαι παρά μία ακόμη πολυάσχολη εργαζόμενη μητέρα που παλεύει να τα προλάβει όλα σε ένα 24ωρο», λέει η ίδια, λες και είναι μια απλή συνηθισμένη κοπέλα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.nikosonline.gr