ΨΕΥΤΟΑΝΤΡΑΚΙ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ, ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΠΟΡΝΗ Η ΙΡΙΝΑ

 

Να σου πω κάτι. Δεν δέχομαι μια πόρνη στη συμπεριφορά να μου κάνει μαθήματα πως οφείλει να συμπεριφέρεται ένας σωστός άνδρας. Υποψιάζομαι να έπιασες τη λεπτομέρεια. Δεν μιλάω για μια επαγγελματία πόρνη, δηλωμένη, αλλά για τη χειρώτερη πουτάνα που τα παίρνει στο αλλοιώς από τον άνδρα. Παίρνει φράγκα, όπως και δημοσιότητα και γνωριμίες.

Μην παρεξηγηθώ. Δεν αναφέρομαι προσωπικά στην κυρία Ιρίνα Σάικ, τη πρώην του Κριστιάνο Ρονάλντο, απλά αυτά που λέει δημόσια μας δίνουν την αφορμή να πούμε κι εμείς κάποια πραγματάκια. Ελπίζω να την έπιασες τη λεπτομέρεια. Τη λέξη «δημόσια»...

Έτσι είναι. Δέχομαι να μου τα πει στο προσωπικό κι όχι δημόσια ό, τι γουστάρει η κάθε πουτάνα, πληρωτική κι όχι. Όχι, όμως, μέσα από περιοδικά και τηλεοράσεις, και να κάνει βούκινο τον πρώην της. Ότι ο Ρονάλντο ήταν σκάρτος. Δεν είναι σωστό. Μετά από τέσσερα χρόνια κι αφού την σουτάρησε ο σταρ, τον έβγαλε ψευτοαντράκι.

Σε ισπανικό περιοδικό η Ρωσίδα μοντέλα φωτογράφισε τον πρώην της ότι ήταν κωλοπαιδαράς, ότι την απατούσε, ότι ένοιωθε μαζύ του ανασφαλής, ότι ήταν ένας λάθος άνδρας στο πλευρό της.

«Οι σχέσεις είναι δύσκολο πράμα και ο καθένας πρέπει να επιλέγει άτομο που να έχει τις ίδιες αξίες όπως εσύ...». Αυτά τα περίεργα είπε η Ιρίνα, που πιστεύει σε σχέση μονογαμική. Εκείνη, δηλαδή, δεν τον κεράτωσε στα τέσσερα χρόνια. Αυτή έχασε αν δεν τον απάτησε.

Διαβάστε ακόμα:

Το μεγάλο ρεκόρ της Αννας Βίσση