Η ΡΑΧΗΛ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ SELFIES

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Απολογούμην δύο ολόκληρα χρόνια για τη Ραχήλ. Καιρός να το κάνει τώρα ο κύριος Τσίπρας, είπε ο Πάνος Καμένος όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το μετεκλογικό «ολίσθημα» της πρώην συνεργάτιδας του. Να, όμως που η πρώην συνεργάτιδα του και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε στις τρικλοποδιές της και ανάγκασε τον υπουργό άμυνας να ασχοληθεί μαζί της, έστω και εμμέσως. Αφορμή ειρωνικό σχόλιο για τις κυβερνητικές ενασχολήσεις του πρώην αρχηγού της και των συνεργατών του.

«Δεν τον είδα να συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις τον κ. Καμμένο ούτε τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Αυτό που βλέπω είναι ένα κυνηγητό για τη συμμετοχή τους στον κομματικό μηχανισμό με κάθε τρόπο, δηλαδή βλέπω ένα κυνήγι καρέκλας και το οποίο δεν μου φαίνεται και καθόλου περίεργο, γιατί υπήρξα σε αυτό τον χώρο και γνωρίζω πολύ καλά την ανθρωπογεωγραφία και αυτό που βλέπω είναι ταξιδάκια με Apache και με φρεγάτες που δεν ξέρω και πόσα κοστίζουν αυτά στον ελληνικό λαό, προκειμένου να βγάζει ο κ. Καμμένος selfies».

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την οργή του Π Καμμένου, που ωστόσο απέφυγε να της απαντήσει ο ίδιος είτε ως υπουργός είτε ως πρόεδρος των ΑΝΕΛΛ για το πόσο κακοήθης και κακεντρεχής είναι. Τους χαρακτηρισμούς αυτούς τους έβαλε στο στόμα ή μάλλον στη γραφή της εκπροσώπου των ΑΝΕΛΛ Μ. Χρυσοβελώνη, η οποία όμως απάντησε περισσότερο σαν εκπρόσωπος του υπουργείου εθνικής άμυνας.

«Ενημερώνουμε τους πάσης φύσεως καλοθελητές ότι ο κ. Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο του θεσμικού του ρόλου ως υπουργός Εθνικής Άμυνας, είναι υποχρεωμένος να επισκέπτεται τα ακριτικά νησιά και να πηγαίνει και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της επικράτειας με αποκλειστικό γνώμονα την προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας της πατρίδας μας»

Τα υπόλοιπα στην παρέλαση της 25ης.

Διαβάστε ακόμα:

Παντρεύτηκε την καταστροφή