ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ

 

Το απόλυτα αδιανόητο. Στο λέω με μια κουβέντα και αναδεικνύω μια γελοία πραγματικότητα. Τα media, κάποια media στην Ελλάδα, και δεν εννοώ στην περιφέρεια, στην επαρχία, αλλά στη σέντρα, μέσα που κάνουν πρωταθλητισμό, αντιμετωπίζουν την κυρία Μενεγάκη Ελένη σαν πρόσωπο της Βίβλου. Φοβερά πράγματα.

Ρώτησε, για παράδειγμα, η κυρία Μενεγάκη Ελένη στην εκπομπή της «Ποιος είναι ο Βαρουφάκης;». Κι αυτή η απορία της είναι θέμα άξιο να αναφερθεί. Να παρουσιάσουν και βίντεο όπου ο αναγνώστης, ο χρήστης να δει με τα μάτια του και να ακούσει με τα αυτιά του να ρωτάει η κυρία Μενεγάκη Ελένη κάποιον πανελίστα π.χ. «Ποιος είναι ο Ιβάν Σαββίδης;».

Προφήτες και ευαγγελιστές γράψανε και είπανε παπάδες κι όλα περιλαμβάνονται στην Αγία Γραφή. Και χιλιάδες θεολόγοι και πατέρες της Εκκλησίας ανά τους αιώνες αναλύουν, συμφωνούν και διαφωνούν μ' αυτή ή, την άλλη πρόταση κάποιου πριν και μετά Χριστόν. Έτσι συμβαίνει με κάθε ατάκα της κυρίας Μενεγάκη Ελένης. Την επαλαμβάνουν!

Φοβερά πράγματα. Το είπε η Μενεγάκη. Απομονώνουν την ατάκα και την αναπαράγουν. Γιατί; Επειδή δεν την είπε κάποιος μέγας επιστήμων, σπουδαίος στοχαστής, ποιος ασχολείται μ' αυτούς τους μαλάκες. Το ζητούμενο είναι τι είπε η Μενεγάκη Ελένη.

Κάποια σημασία, ένα νόημα πιθανόν να κρύβεται στην ατάκα της Μενεγάκη, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση να επιμένουν σ' αυτήν κι όχι σε κάτι που βγήκε από το στόμα της κυρίας Σταματίνας Τσιμτσιλή, της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, μιας άλλης σοβαρότατης επίσης παρουσιάστριας.

Είσαι μαλάκας, κύριε αποδυτηριάκια. Παίρνουν την ατάκα της Μενεγάκη και την μεταδίδουν για να γελάσει ο κόσμος. Ε, τότε μαλάκας είναι ο κόσμος, όχι ο αποδυτηριάκιας. Πρέπει να είσαι και πολύ καραγκιόζης για να κάνεις πλάκα επειδή η κυρία Μενεγάκη δεν γνωρίζει τον Βαρουφάκη, τον Μαρινάκη, τον άτυχο Γιακουμάκη.

Στο φινάλε ποια είναι η Μενεγάκη; Μια επαγγελματίας που απευθύνεται σε κοινό ουάου που λέει και ο Βαρουφάκης. Γιατί να είναι υποχρεωμένη να γνωρίζει περισσότερα από τους τηλεθεατές της; Για παράδειγμα, το τελευταίο που τρολάρανε είναι ότι η Μενεγάκη δεν ήξερε τον Πλατέλλα. Ούτε και ο Βαρουφάκης ξέρει τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Σεξ και πίσω από τις κάμερες