ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ;

 

Μην τολμήσει κανένας περίεργος να τη βγει από αριστερά στον αποδυτηριάκια επειδή ασχολείται με την εγκυμοσύνη της κυρίας Ελένης Μενεγάκη. Είναι μια σταρ η παρουσιάστρια, όπως σταρ είναι σήμερα η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου. Δεν είναι σνομπ ο αποδυτηριάκιας να αγνοήσει την περίπτωση να είναι, μήπως και είναι ή, έγκυος η κυρία πρόεδρος της Βουλής.

Έτσι κάνουν οι σταρ, όπως η Μενεγάκη. Είναι γκαστρωμένη μήνες και αφήνει το κοινό στην αγωνία. Είναι ή, δεν είναι. Και ψάχνονται όλα τα σοβαρά μήντια, αναλύουν τις φωτογραφίες , τις κινήσεις της μπροστά στην κάμερα για να διαπιστώσουν την αλήθεια. Είναι, ή δεν είναι. Ποια; Η Κωνσταντοπούλου.

Λέγαμε για την Μενεγάκη της οποίας την εξέλιξη του τοκετού παρακολουθεί το σύμπαν της Ελλάδος. «Δεν έχω γεννήσει ακόμα» δήλωσε η ίδια. Θρύλερ! Βέβαια. Επειδή όλος ο κόσμος το γνωρίζει, ακόμα και τα μικρά παιδιά, ότι πιθανόν να μη γεννήσει. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει λάθος η φύση. Φουσκώνει η κοιλιά της γυναίκας αλλά δεν είναι λόγω γέννας. Πιθανόν να οφείλεται σ' άλλη αιτία η «κοιλιά».

Ύστερα είναι και το άλλο. Πώς το ξέρουμε ότι δεν μας κάνει πλάκα η Μενεγάκη. Μια φάρσα. Να μην είναι έγκυος στην πραγματικότητα. Να κυκλοφορεί μ' ένα «μαξιλαράκι». Όλα παίζουν.

Θα περάσει κι αυτό. Η γέννα της Μενεγάκη. Για να πάνε τα μήντια στο άλλο. Στη γέννα του Βαρουφάκη. Της συζύγου του υπουργού οικονομικών. Δεν είναι έγκυος αυτή; Κακώς.

Διαβάστε ακόμα:

Η αλήθεια για Μαστροκώστα και Βανδή