ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ Ο ΝΕΟΣ JAMES BOND!

 

Ο Ρότζερ Μουρ, ο Άγγλος ηθοποιός του σινεμά, που έκανε τον Τζαίημς Μποντ μετά τον Σων Κόνερυ, είπε ότι δεν του αρέσει η ιδέα να κάνει τον θρυλικό πράκτορα σε ταινίες ο
Ίντρις Έλμπα. Επειδή είναι μαύρος. Τι το ήθελε να το πει. Ο σάλος! Το παγκόσμιο σοκ για τη δήλωση του Roger Moore.

Είμαστε για κλωτσές. Και μπουνιές μαζύ. Αυτό λέω εγώ. Απαγορεύεται η ελευθερία της γνώμης. Και η αισθητική όπως κάποιος την αντιλαμβάνεται. Επιτόπου θεωρήθηκε...
ρατσιστής ο Ρότζερ Μουρ επειδή κατά την άποψή του ο James Bond είναι κατ' εξοχήν english, very english, άρα δεν ταιριάζει να τον υποδυθεί ένας μαύρος.

Έπεσαν να τον φάνε τον άνθρωπο. Ντροπή σου! Τι είναι αυτά που λες, είσαι απαράδεκτος, είσαι ρατσιστής. Μιλάμε για σκέτη χούντα, έτσι. Η Ιερά Εξέταση δεν έχει πεθάνει. Έτοιμοι είναι να επαναφέρουν την τιμωρία να σε καίνε ζωντανό στην πυρά. Ο απόλυτος χιτλερισμός.

Έχουμε παραγίνει μ΄αυτή τη μαλακία ενάντια, λέει, του ρατσισμού. Έστω ότι αντί του Idris Elba είχε επιλεγεί για νέος Τζαίημς Μποντ ένας νάνος, ένας τρανσέξουαλ, θα έπρεπε να συμφωνήσουν όλοι. Όποιος διαφωνεί είναι ρατσιστής ενάντια στους νάνους, στους τρανσέξουαλ.

Είπαμε. Είμαστε σ' αυτή τη φάση. Το έχουμε παραξηλώσει με το κυνήγι του ρατσισμού. Άντε να χαθείτε.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτά που δεν γράφτηκαν για την gay σχέση του Τραβόλτα με τον Τομ Κρουζ