ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΤΖΗ

 

Ξεχάσανε να βγάλουν στα παράθυρα τη Χριστοδουλοπούλου να μιλήσει για το καυτό θέμα. Μας είπε για 100 χιλιάδες μετανάστες που θα εισέλθουν στην Ελλάδα μέχρι το τέλος του χρόνου, για το γεγονός ότι οι ήδη υπάρχοντες δεν είναι άστεγοι, αλλά λιάζονται στο κέντρο και άφησε ασχολίαστο το σοβαρό.

Μιλάω ασφαλώς για τη συμπεριφορά της Ζωίτσας, φαντάζομαι ότι η Λάσκαρη θα έχει καταλάβει ότι πια Ζωή και Ζωίτσα είναι μόνο η Κωνσταντοπούλου, στον αλλοδαπό υπάλληλο του βενζινάδικου. Δεν μας είπε η κυρία Χριστοδουλοπούλου την άποψή της επί του επεισοδίου.

Το σημειώνω ως σοβαρή παράλειψη, καθότι όλος ο κόσμος έχει τοποθετηθεί αρμοδίως ή κάνοντας πλάκα. Σε κανάλι έβγαλαν τον πρόεδρο των πρατηριούχων καυσίμων Ευβοίας για να δηλώσει ότι ο υπάλληλος έπρεπε να αλλάξει το λάστιχο της προέδρου της Βουλής. «Δουλειά μας είναι να εξυπηρετούμε τον κόσμο», είπε ο κύριος ταδόπουλος. Δήλωση - κόλαφος για τους επικριτές της προέδρου.

Σημαντική και η διευκρίνιση της καταγγέλλουσας κυρίας. Καταγγέλλουσα είναι αυτή που περιέγραψε το σκηνικό, αφού τα πειστήρια που είχε τραβήξει σε βίντεο τα άρπαξε η Ζωή πριν βγουν στο κοινό. «Και βουλευτής της ΝΔ να ήταν πάλι το ίδιο θα έκανα», τόνισε με θάρρος στις κάμερες η καταγγέλλουσα. Δηλαδή; Θα τράβαγε βίντεο για να το ποστάρει στα μέσα κοινωνική δικτύωσης. Η κυρία δήλωσε ευθαρσώς ότι θα παρέμενε στην υπηρεσία του μπανιστηρτζή με κάθε κόστος. Δεν γαμιόμαστε, ρε.

Διαβάστε ακόμα:

Αντιμέτωπη και με τη μητέρα της η ζωή