ΕΝΑΣ ΓΙΟΣ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑΝΙ

 

Είσαι πατέρας, φίρμα παγκόσμια, γκραν σουξέ πετυχημένος και κονομημένος, και το παιδί σου ένα ρεζίλι των σκυλιών. Τι κάνεις; Τον μαλάκα κάνεις. Ανέχεσαι ό, τι ντροπιαστικό κάνει ο γιος σου, η κόρη σου και από την άλλη ρίχνεις το φταίξιμο στον εαυτό σου. Και ψάχνεις τις δικές σου ενοχές, γιατί δεν ήσουν σωστός πατέρας, γιατί δεν μεγάλωσες σωστά το τσογλάνι, γιατί δεν του έδωσεως όσο χρόνο χρειαζόταν.

Κλασική περίπτωση ο 16χρονος Τζαίηντεν, ο γιος του συμπαθέστατου και πολυταλαντούχου Ουίλ Σμιθ, τραγουδιστή και μετά σταρ του Χόλυγουντ. Δεν είναι ο πρώτος ο Τζαίηντεν Σμιθ που προκαλεί κοινωνικά, στην πραγματικότητα τα έχει με τον πατέρα του. Δεν είναι ο πρώτος σαν παιδί αυτοδημιούργητου που το ρίχνει στα ναρκωτικά, σε κάθε ακραία συμπεριφορά.

Να, τον κίνδυνο να «χάσει» το παιδί του τον αντιμετωπίζει ο πατέρας, η μητέρα του που από το μηδέν έφθασε ψηλά. Από το τίποτα, με την αξία του, με την αφοσίωση στη δουλειά του, έγινε κάποιος, κάποια.

Ο Τζαίηντεν, λοιπόν, ο κανακάρης του Ουίλ Σμιθ, σα τσιγγάνα μαυρομάτα φόρεσε λουλούδια κατακόκκινα στο κεφάλι και μια φούστα και έτσι... παραδόθηκε στους παπαράτσι. Πιθανόν να μην είναι gay, αλλά να παριστάνει τη ξεσαλωμένη αδερφάρα. Γιατί; Έτσι.

18-04-15smith01

Διαβάστε ακόμα:

Πώς ξεκίνησε η μόδα της Μυκόνου