ΤΕΤΟΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!

 

Η Sofia Vergara είναι αναμφισβήτητα από τις γυναίκες που είναι γεννημένες για να γίνουν σταρ. Η εντυπωσιακή της εμφάνιση σε συνδυασμό με το επιχειρηματικό της μυαλό και το εκρηκτικό ταπεραμέντο που έχει κληρονομήσει από την κολομβιανή καταγωγή της, την έχουν κάνει την πιο ακριβοπληρωμένη τηλεοπτική ηθοποιό με έσοδα που ξεπερνούν τα 37 εκατομμύρια δολάρια.

Και δηλώνει πως δεν της αρέσουν τα βυζιά της: «Το στήθος μου είναι τεράστιο και η αγορά ενός σουτιέν ήταν ένας εφιάλτης όλη μου τη ζωή». Το ταπεραμέντο της και η εντυπωσιακή της εμφάνιση την ανέδειξαν σε sex symbol αλλά και πρότυπο ομορφιάς για πολλές γυναίκες που θαυμάζουν το ανεπιτήδευτο σεξαπίλ της και τη θηλυκότητα που αποπνέει.

Η 43χρονη σταρ μοιάζει να τα έχει όλα: μια επιτυχημένη καριέρα και μια ευτυχισμένη προσωπική ζωή με τον γοητευτικό αρραβωνιαστικό της, Joe Manganiello, και όπως λέει στην πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Vanity Fair , το μυστικό της κρύβεται στα μειονεκτήματά της. Ακούστε τι έκανε. Κατάφερε να μετατρέψει σε προτέρημα το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να αποκτήσει μια τέλεια αμερικάνικη προφορά. Διατήρησε την κολομβιανή προφορά και τόνισε τη δυσκολία της να προφέρει δύσκολες αμερικάνικες λέξεις, δημιουργώντας την εκρηκτική persona της Gloria Pritchett, τον ρόλο που υποδύεται στην δημοφιλή σειρά ‘Modern Family’ που την έκανε ευρέως γνωστή.

Διαβάστε την συνέχεια στο www.nikosonline.gr