ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

 

Έχω πρόβλημα ως αναγνώστης, μπανιστής, «λαθραναγνώστης» στο διαδίχτυο. Το λέω γιατί είμαι στο τζάμπα, δεν είναι όπως με την εφημερίδα που την αγοράζεις για να τη διαβάσεις. Μη λέμε πολλά.

Έχω πρόβλημα με τα sites διότι μου σερβίρουν και το καλό φαγητό, και το γλύκισμα ρίχνοντάς τα στη μάπα μου μπουλκουμέ με τα σκουπίδια. Τις καλές ειδήσεις πακέτο με τις περιττές.Καμία περιποίηση. Δεν είμαι απαιτητικός, όμως είμαι άνθρωπος της δουλειάς και λέω ότι η πιπεράτη είδηση, η πιασάρικη, αυτή που ξεχωρίζει, που έχει τη δική της νοστιμιά, δεν τη φτιαρίζεις και όπως κάτσουν με όλες τις άλλες σκαρταδούρες.

Της πουτάνας το μαγκάλι έγινε στην Αγγλία με τον ποδοσφαιριστή που την ώρα του αγώνα αυτός πηδούσε ένα ξανθό. Τι θα πει ξανθό. Θα πει μανούλι ξανθό, τι άλλο; Αυτή, που λες, είναι είδηση λαχείο. Τη δίνεις στον αναγνώστη σενιαρισμένη όμως, να τη διαβάσει ο άλλος και να φχαριστηθεί. Να το διασκεδάσει.

Μιλάμε για διαμάντι. Για είδηση που δεν μπορεί να την εκμεταλλευθεί η τηλεόραση, ακόμα κι να έχει εικόνα στη διάθεση της. Στο ίντερνετ, όμως, όταν υπάρχει το επιδέξιο χέρι, ο κατάλληλος γραφιάς θα στη πασάρει την είδηση λουκούμι σκέτο κατ' ευθείαν στο στόμα, να γλύφεις τα δάκτυλα.
Όσο και να τον δεις με συμπάθιο τον γαμίκο, δεν μπορείς να μην πεις ότι το παλληκάρι ξεπέρασε τα όρια. Όχι, ρε, να αφήσεις το ματς, δηλαδή το γάμο και να πας για το... γαμήσι. Θα μου πεις δεν ήθελε να χάσει την ευκαιρία, το κορίτσι, το ξανθό που λέγαμε, ήταν άγνωστη και η δουλειά έκλεισε επιτόπου, όσο αυτός ήταν στο χορτάρι, εκείνη στην εξέδρα.

Ο Τζαίη Χαρτ, αυτό είναι το όνομα του εν λόγω ποδοσφαιριστή, ημιεπαγγελματίας είναι, πέρασε στην Ιστορία. Και την πλήρωσε, τον έδιωξαν από την ομάδα του, στο όνομα κάποια Κλήθρω, γιατί αυτός ο Χαρτ ήταν άτυχος, έχασε 4-1 και όλοι ξέσπασαν επάνω του.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ξαρχάκος στα 76, το κορίτσι στα 27