ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΣΑΝ ΑΝΔΡΑΣ Ο ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ

 

Δεν υπάρχει θέμα με τον σύζυγό μου, είπε η κυρία Ελένη Τσαβαλιά, ηθοποιός και στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή στην πρωινατζήδικη εκπομπή. Περίεργο. Να μην υπάρχει θέμα, όπως υποστηρίζει η κυρία, αλλά η ίδια το κάνει θέμα.

Έχουν παντρευτεί και έχουν κάνει παιδί ο Μάρκος Σεφερλής και η Ελένη Τσαβαλιά. Και εδώ και 2-3 χρόνια, χωρίς να το πάρω είδηση, απολογούμαι για την απροσεξία μου, εμφανίζονται ρεπορτάζ δημοσιευμένα, όχι με το στόμα, σύμφωνα με τα οποία η κυρία τύποις συζεί με τον κύριο.

Μια άλλη στη θέση της κυρίας Τσαβαλιά το πιθανότερο θα ήταν να αγνοήσει τις «φήμες», τις διαδόσεις, τις ανευθυνότητες. Το κάθε κουτσομπολιό που αφορά την προσωπική της ζωή. Κι αν ήθελε να σχολιάσει τα σχετικά δημοσιεύματα που την ήθελαν να συγκατοικεί συμβατικά με τον Μάρκο Σεφερλή, ότι δεν έχει μαζύ του πλέον σχέση ουσιαστική,
ερωτική, συζυγική, απλά θα τα διέψευδε.

Η κυρία Τσαβαλιά έκανε το άλλο. Είπε ότι κάποιοι κρύβονται πίσω από τα απανωτά ρεπορτάζ. Κάποιοι που θέλουν να τους χωρίσουν. Άστοχη η δημόσια τοποθέτησή της. Ένα ψέμα δεν προκαλεί πρόβλημα σε μια σχέση. Η αλήθεια είναι η επικίνδυνη.

«Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να χωρίσουμε» είπε η σύζυγος του Σεφερλή, που αν δεχθείς τους παπαράτσι ο συμπαθής Μάρκος είναι σαν άνδρας για λύπηση. Ότι τον έχει τελειωμένο η γυναίκα του, αλλά ακόμα δεν του έχει δώσει τα παπούτσια στο χέρι.

Άσε, όμως, αυτούς που τα γράφουν. Η κυρία Τσαβαλιά μίλησε με τέτοιον τρόπο που δεν πείθει ότι πράγματι «κάποιοι», και ποιοι είναι αυτοί, έστω «φωτογραφικά» ποιοι είναι, που τους θέλουν χωρισμένους. Άλλο, δηλαδή, να πεις «Δεν χωρίζω, όλα είναι ψέματα», κι άλλο ότι κάποιοι δεν μας θέλουν μαζύ.

Διαβάστε ακόμα:

Αλάτι και πιπέρι από τα φαρμακεία