ΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΥΓΑΣ ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΥ-ΣΕΦΕΡΛΗ!

 

Τους έχει πάρει τα σώβρακα ο Λιάγκας από τον Ant1 και, τελικά, αφού σήκωσαν τα χέρια οι κύριοι της πρωινής εκπομπής του mega, για να πιάσουν νούμερα τηλεθέασης έκαναν το ακατανόμαστο. Άλλο ότι αυτή είναι συνταγή δοκιμασμένη. Ποια στημένα ματς στο ποδόσφαιρο. Σεφερλής και Ουγγαρέζος συμφώνησαν προκατ καυγά! Και βγάλανε παραμύθι φούρναρης μέχρι και τα προσωπικά τους.

Η πλάκα και το ρεζιλίκι της αλεπούς το πάθανε τα μήντια. Όλοι οι μαλάκες της πιάτσας μασήσανε και παίξανε σα γνήσιο, σαν αληθινό, σαν… αυθόρμητο το ξεκατίνιασμα του πρώην χοντρού που αδυνάτισε Ουγγαρέζου και του πρώην φαλακρού πράκτορα που παραμένει φαλακρός Σεφερλή.

Ούτε κατά διάννοια υπάρχει περίπτωση μεταγραφής του Ουγγαρέζου στο απέναντι κανάλι. Ο τσακωμός του με τον Σεφερλή είναι σικέ όχι 99%, αλλά 100%.

Γίνεται, ρε; Κι όμως, έγινε. Να τον μπρογκάει δήθεν ο Σεφερλής για τις… βρώμες της μετακίνησής του στον αντένα και ο άλλος, ο Ουγγαρέζος να… θυμώνει, ότι είναι… προσωπικό θέμα, με φέρνεις σε δύσκολη θέση, και αν είναι να μιλήσουμε για τα δικά μας, τότε να μας πεις για τον χωρισμό σου με την γυναίκα σου, την Έλενα Τσαβαλιά.

Τι ψάρια να πιάσουν με το κόλπο;

Διαβάστε ακόμα:

Η ανοικτή ερωτική πρόκληση της Μιμής Ντενίση!