ΓΙΑΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο «ΡΙΜΠΟ»

 

Πάθανε πλάκα στη Θεσσαλονίκη με την ιγκόκνοτο παρουσία του Ρώσου ολιγάρχη Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, ιδιοκτήτη της Μονακό και αγοραστή του Σκορπιού, από τους κληρονόμους του Αριστοτέλη Ωνάση. Ποιος να ήταν ο λόγος που βρέθηκε στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη, ο μεγιστάνας που χοντροκονόμησε από την ποτάσα.

Άλλος κάνει περιουσία από κουμπιά, από πρόκες, από τακούνια, από βίδες, απ' εκεί που δεν πάει ο νους σου. Αυτός, ο Ριμπολόβλεφ, κάποτε μόνιμος κάτοικος Κύπρου, ξεκίνησε από την ποτάσα και έχει τη μανία να αγοράζει γη, εκτάσεις ολόκληρες. Πριν από τον Σκορπιό, που τον έκανε δώρο στη μεγάλη του κόρη, αγόρασε μια βίλα στο Μαϊάμι από τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Ντόναλντ Τραμπ, την έπαυλη του αφροαμερικανού ηθοποιού Ουίλ Σμιθ στη Χαβάη, μια έκταση στο Σαιν Τροπαί της Γαλλίας. Και δεν σταματάει.

Μόμιμος κάτοικος του Μονακό ο ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας, ο «Ρίμπο», εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης μ' άλλο όνομα και τέσσερα τέρατα προσωπικούς φρουρούς. Λένε ότι θα πεταχθεί μέχρι το Άγιον Όρος, να προσευχηθεί στον Θεό για όσα του πρόσφερε στη ζωή και γιατί γλύτωσε από την γυναίκα του, με την οποία ήταν παντρεμένος 23 χρόνια.

Εντάξει έκανε ένα τηλεφώνημα τον Κύπριο ηγούμενο Εφραίμ, μήπως πεταχθεί να τον δει στη Μονή Βατοπεδίου. Ο πραγματικός λόγος της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη είναι να αγοράσει μια σχολή μοντέλων, με «μαθήτριες» Ελληνίδες και Βουλγάρες, κορίτσια σαν τα κρύα νερά. Για ποιο λόγο;

Να κάνουν παρέα τα υποψήφια μανεκέν σε ανθρώπους, επιχειρηματίες, τραπεζικούς, πολιτικούς, με τους οποίους συνεργάζεται ο Ριμπόλοβλεφ.

Διαβάστε ακόμα:

Σύμβολο του έκφυλου σεξ η Ριάνα