ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟ ΚΑΙ ΓΥΜΝΟ

 

Σεισμός στις Φιλιππίνες, τόσοι νεκροί, γέμισαν τραυματίες τα νοσοκομεία της Μανίλας. Την είδηση μεταδίδει και κανάλι της Αλβανίας, με παρουσιάστρια χωρίς σουτιέν και τα μισά βυζιά φόρα παρτίδα στην κάμερα. Αθλιότητες.

Κάποια στιγμή θα γινόταν μόδα. Παραλίγο. Τι να κάνουμε για να αυξήσουμε τη τηλεθέαση και σε κάποιες χώρες της Λατινικής Αμερικής και μετα Βουλγαρίες, Πολωνίες έφθασαν στα άκρα. Γυμνές ειδήσεις. Ξεβράκωτα νέα. Όπως την γέννησε η μάνα της η παρουσιάστρια του Naked News, όπως ονόμασαν το δελτίο ειδήσεων, ήταν «κανονικά» στο γραφείο της και εκφωνούσε τι είχε συμβεί στον κόσμο. Χωρίς να φοράει ούτε σλιπάκι.

Τελικά η ιδέα δεν ήταν... σέξυ, ήταν γελοία και αποκρουτική. Η γυμνή δημοσιογράφος να έχει το θράσος να λέει χωρίς ρούχα την είδηση για τη συμπλοκή εργαζομένων διαδηλωτών με αστυνομικούς, τον πνιγμό λαθρομεταναστών, τον εκτροχιασμό ενός τραίνου.

Λίγο-πολύ μοιάζει με τον Τσίπρα που χωρίς γραβάτα, με ξεκούμπωτο λαιμό, κάθεται στο ίδιο τραπέζι με τους ξενέρωτους γραβατωμένους για να πετύχει καλή συμφωνία.

Συνέβη και στα Τίρανα. Δημοσιογράφος(;) με ξεκούμπωτη μπλούζα από το λαιμό μέχρι την κοιλιά, με αποκαλυπτικό το πλούσιο στήθος της λέει το Δελτίο Ειδήσεων. Γυφτιά.

Διαβάστε ακόμα:

Μπουρδέλο το στούντιο το καλύτερο της Ελλης