ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ Η ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΕ ΤΗ ΛΟΥΛΟΥΔΟΥ ΤΟ ΕΛΕΟΥΣ!

 

Η κυρία Αντζελα Δημητρίου είναι αυθεντική. Μια ντίβα της νύχτας. Σ' αρέσει δεν σ' αρέσει στην δεκαετία του 70 και του 80 ήταν φιρμάρα. Κι έχει περάσει όλα τα πέτρινα χρόνια της μπουζουκοκατάστασης.

Επαιζε μπάλλα την εποχή που το σκυλάδικο ήταν κρυμμένο σε κάποιο χιλιόμετρο της εθνικής. Τότε που δεν υπήρχαν λουλούδια. Τα πιάτα έσπαγαν στα πόδια της. Το αίμα έτρεχε από τα θραύσματα. Οχι όπως οι σημερινές τραγουδιάρες που μερικά γαρύφαλλα ξεφεύγουν, βρίσκουν μπούστο και οι κυρίες αγριοκυττάνε.

Με αυτή την εισαγωγή θέλω να σου εξηγήσω την ψυχοσύνθεση της Αντζελας, η οποία βασίλεψε και στην εποχή των λουλουδιών. «Τον έκανα γνωστό, τον έμαθε όλος ο κόσμος έδινε συνεντεύξεις σε τηλεοράσεις, περιοδικά εφημερίδες και ξαφνικά έμαθα ότι με απάτησε με μία λουλουδού του ελέους!». Κλείνεις πόρτες, παράθυρα. Κατεβάζεις στόρια. Τέλος.

Ακούς τι έχει να πει η λαίδη και σιωπάς: «Οταν το έμαθα ξέσπασα. Έσπασα όλο το σπίτι, τα πιάτα, τα ποτήρια ό,τι υπήρχε. Συνέβη μάλιστα τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων. Δεν θέλω όμως να μιλώ άλλο γι΄ αυτό. Μου κάνει κακό». Δεν θέλω να το πάω παρακάτω.

Διαβάστε ακόμα:

Προκλητική ξανά η κυρία Παπαγγέλη