ΔΙΩΞΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ... ΑΝ ΠΑΧΥΝΕΙ!

 

Δύο γυναίκες. Η Μεξικάνα μετριότατη ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ με μεγάλο κινηματογραφικό ατού τις κάποτε βυζάρες της, τις οποίες σουλούπωσε, τις μίκρυνε και καλοπαντρεύτηκε έναν Γάλλο δισεκατομμυριούχο. Η άλλη είναι η «άγνωστη» Κήλυ Σμιθ, ένα κεφάλι πιο υψηλή από την 51χρονη κοντοπίθαρη Μεξικάνα, που είχε πάει με το μισό ανδρικό πληθυσμό του Χόλυγουντ, μια 5χρονη Αμερικανή, κομψή αλλά γεματούλα.

Φοβερά πράγματα. Απίστευτα. Διαβάζω το σχετικό ρεπορτάζ και μαρμαρώνω. Γράφουν για την σέξυ Σάλμα Χάγιεκ, με τις ζουμερές καμπύλες και για την άλλη, την σύζυγο του πρώην James Bond Πηρς Μπρόσναν, ότι είναι... υπέρβαρη.

Το χειρότερο. Ότι δεν... επιτρέπεται ένας Τζαίημς Μποντ να κυκλοφορεί με μια χοντρέλω, δεν ταιριάζει τέτοια σύζυγος σ' ένα κινηματογραφικό σταρ.

Σοβαρά τα γράφουν αυτά. Ούτε στ' αστεία, ούτε με ειρωνεία, ούτε με χιούμορ. Η φρίκη! Να βάζουν την υπογραφή τους σε τέτοια κείμενα. Ότι, δηλαδή, αν πήρε παραπανίσια κιλά η κυρά σου, την διώχνεις. Επιταγή κάποιων δημοσιογράφων υψηλής αισθητικής. Άσχετο αν έχεις παιδιά μαζί της. Άσχετο αν συνεχίζεις να την αγαπάς. Μετράει ότι είσαι ηθοποιός αγαπημένος, άρα περιφρονείς τους... θαυμαστές σου αν συνεχίζεις να είσαι παντρεμένος μ' ένα περίπτερο.

20-08-15salma

Αυτοί που τα γράφουν δεν γνωρίζουν. Δεν έχει βρεθεί ακόμα μια γαμημένη ποινή για το έγκλημα της αμάθειας. Να μη ξέρεις, να μη σ' ενδιαφέρει να μάθεις, να πληροφορηθείς. Ποια είναι αυτή η Keely Shaye Smith και γιατί, λόγω της υγείας της, πήρε κιλά.

Ο Pierce Brosnan όταν πέθανε η γυναίκα του ορκίστηκε να μη ξαναπαντρευτεί. Να, όμως, που βρέθηκε στο δρόμο του η Κήλυ. Η προσωπικότητα. Η γκομενάρα. Η κορμάρα. Η πανέμορφη. Παντρεύτηκαν το 2001, έκαναν δυο παιδικά. Το ρεπορτάζ βγήκε όταν στο σπίτι τους στη Χαβάη φιλοξένησαν την Χάγιεκ με τον άνδρα της.

Δημοσιογράφος και συγγραφέας είναι το πρώην μοντέλο (!) Κήλυ Σμιθ, σήμερα πολυβραβευμένη τηλεπαρουσιάστρια, με έντονη δράση περιβαλλοντολογική, με ειδικότητα στην κηπουρική. Μαλακίες. Αφού, όμως, είναι... χοντρή δεν κάνει για έναν James Bond. Να, γιατί του έφαγε το ρόλο ο Ντάνιελ Γκρεγκ. Άντε να χαθείτε.

Διαβάστε ακόμα:

Παντρεύτηκαν κι έγινε χαλασμός!