ΚΑΡΦΩΤΗ ΠΗΓΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ!

 

Τίποτα περισσότερο δεν έκανε η συμμορία από το να ικανοποιεί τα γούστα, τις ανάγκες της πελατείας. Πάει ο άλλος στη Μύκονο, ο χαρτωμένος, ο τσεπωμένος, που είναι και γαμώ τους επώνυμους. Δεν σηκώνει να βγει στη γύρα για να καμακώσει ένα πουτανάκι. Να μπλέξει με τίποτα βαποράκια για να «πιει», κοκαϊνη, χασίσι.

Οι μάγκες στήσανε επιχείρηση, νόμιμη και παίζανε παράνομα. Μπίζνες παραμύθι φούρναρης τουριστικών υπηρεσιών, αλλά ό, τι κάνει κέφι ο πελάτης, ο εφοπλιστής, ο βιομήχανος, ο εκδότης, ο δημοσιογράφος, ο δικηγόρος.

Η αστυνομική δύναμη της Μυκόνου δεν είναι για να μαζεύει μπουμπούκια του υπόκοσμου, άλλωστε είναι μικρή η δύναμη της. Η δουλειά έγινε καρφωτή και τους δύο από τους τρεις της συμμορίας τους ανέλαβε η ασφάλεια Αττικής. Ο ένας, 33 χρονών, είχε δείξει τα προσόντα του στο παρελθόν σε ληστεία τράπεζας, ο άλλος, 34, είναι πρώην λιμενικός. Σε πόστο που είχε «δει» πολλά στη Μύκονο, πριν ξεκινήσει τις «μπίζνες».

Υπ' όψιν, ότι τα κορίτσι που πλασάρανε, τα περισσότερα έχουν το «ονοματάκι» τους, σα μοντέλες, ψευτοτραγουδίστριες, ψιλογλάστρες σε κανάλια.

Διαβάστε ακόμα:

Η διάσημη κυρία της Αθήνας έκανε τη διαφορά