ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

 

Την αλήθεια της ζωής, κι αυτό σημαίνει την ποιότητα αλλά και την αγριότητα της ζωής, την κουβαλάνε και την λανσάρουν τα ξεχωριστά άτομα. Εκείνοι οι άνθρωποι οι οποίοι τουλάχιστον στον κύκλο τους δεν κρύβονται. Ο Νίκος Μουρατίδης, που ο πολύς κόσμος τον γνώρισε σαν «κριτή» σε τηλε-show υποψήφιων τραγουδιστών, είχε την τύχη από νεαρή ηλικία να σκοράρει βιώματα ζωής κοντά σε εμβληματικά πρόσωπα της μεταπολεμικής Ελλάδος.

Όπως πολλοί Έλληνες, όχι απαραίτητα γνωστοί, έτσι και ο Νίκος Μουρατίδης έχει πάθει την πλάκα του σήμερα με τη σάχλα και τη φτήνεια που επικυριαρχεί στην καθημερινότητά μας. Φαινόμενο που δειλά έσκασε μύτη αρχές της δεκαετίας '80 και πλέον σφραγίζει την παρακμή της εποχής μας.

Τρως στη μάπα για παράδειγμα ακόμα και σε «σοβαρά» μέσα, που κόπτονται για τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα του κοσμάκη, ένα «ρεπορτάζ» για μια ανύπαρκτη μοντέλα επειδή, λέει, γκομενιάστηκε με νεαρό επιχειρηματία. Άλλο «ρεπορτάζ» για τραγουδίστρια Δ' εθνικής που πήγε για καφέ με την φίλη της.

«Από πιτσιρικάς δούλευα με χαρισματικούς ανθρώπους» δήλωσε σε συνέντευξή του ο Νίκος Μουρατίδης. «Σήμερα αυτό που ζω είναι πολύ φθηνό... Νοιώθω να πέφτουμε πολύ σε γούστο, κάνουμε πολλές εκπτώσεις...».

Αυτή είναι η πραγματικότητα, την καταγράφει ο Μουρατίδης. «Θα προβληθεί η άφωνη τραγουδίστρια, αρκεί να κατεβάζει το βρακί της... Άσε ότι όλες οι βύζητες έχουν πάρει εκπομπές στην τηλεόραση και είναι πλέον μανούλες, τρυφερές μητερούλες, αυτές που στο παρελθόν ήταν εξώλης και προώλης, μην πω κάτι άλλο... Καμμία σχέση με τα χρόνια που δούλευα με την Μελίνα Μερκούρη και την Ειρήνη Παπά, την Μαρινέλα κι άλλα θηρία του θεάτρου και του τραγουδιού».

Διαβάστε ακόμα:

Θέλει τη γυναίκα του στο κρεββάτι χωρίς στεφάνι