TO MHNYMA ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ: ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΗΔΗΧΘΟΥΜΕ!!!

 

Η φωτογραφία είναι πορνό. Ένα γυμνό ανδρικό κορμί, επιθυμητό και από άνδρες, σεξουαλικά επιθυμητό, ποζάρει με το πέος σηκωμένο και καλυμένο με το δεξί χέρι του Ιωάννου Μελισσανίδη. Αυτός είναι ο ιδιοκτήτης του καλογυμνασμένου και με γραμμώσεις σώματος, ο Έλλην ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής το 1996. Πέρασαν κοντά στα 20 χρόνια από τότε που πήρε το χρυσό μετάλλιο στην Ατλάντα η ψωνάρα, αλλά ποτέ δεν μας αφήνει να τον ξεχάσουμε.

Το τελευταίο του είναι να επιδείξει σε φωτογραφία της ολυμπιονίκισσας Πηγής Δεβετζή το ερωτικό του κορμί σε στάση εντελώς πορνογραφική. Ο Ιωάννης με κοτσίδα και γενειάκι είναι προσηλωμένος, φορώντας γυαλιά ηλίου στο πέος του. Μια στάση που βοηθάει να γίνει κατανοητό το «μήνυμα» που στέλνει στους Ευρωπαίους:

«Μπλε, Άσπρο και ο Ελληνικός Ήλιος του Αιγαίου! Ακαταμάχητος συνδυασμός «Made in Greece»... Come on my European friends the summer in Greece never ends!!!».
Καλό είναι αυτό, ρωτάω. Μήπως είναι κακό. Να ζητάς από τους ξένους να έρθουν στην Ελλάδα για να κάνουν σεξ. Κοπιάστε, φίλοι μας Ευρωπαίοι, προτρέπει ο Ιωάννης, με τη φιλήδονη κορμοστασιά του, στην Ελλάδα θα βρείτε παίδαρους σαν κι εμένα. Ελάτε να πηδηχθούμε,δηλαδή εσείς να πηδηχθείτε με τους παίδαρους σαν και εμένα που θα συναντήσετε στην Ελλάδα.

Αυτό λέει μ' άλλα λόγια και κυρίως με τη φωτογραφία του ο Ιωάννης. Ότι ο ήλιος και η θάλασσα μας κάνουν διάθεση για σεξ και στην Ελλάδα του Αιγαίου, της θάλασσας και του ήλιου, το καλοκαίρι δεν τελειώνει. Never ends!

Μην ασχολείστε με τις αρχαιότητες της κλασικής Ελλάδος. Ξεχάστε τα μνημεία και τα μουσεία, λέει ο Ιωάννης. Τι βλέπω εγώ κρυμένο στο μαγιώ μου. Γι' αυτό να έρθετε Ελλάδα!

Διαβάστε ακόμα:

Ξεσήκωσαν την Μύκονο!