ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΗ!

 

Μου το είπε άνθρωπος που ξέρει πολλά, που έχει ζήσει πολλά, από πολύ κοντά για χρόνια πολλά στην ελληνική showbiz, υπάρχει και τέτοια. Δεν κατάλαβα. Εδώ η Αλβανία μετακομουνιστικά και οι γυφτοσκοπιανοί έχουν πρώτο τραπέζι πίστα σε κανάλια και περιοδικά της showbiz τους.

Η κυρία Ελένη Μενεγάκη θα κάνει αλλαγή στα μαλλιά της. Η αλλαγή! Συγκεκριμένα θα αλλάξει κάπως, όχι τίποτα μεγάλη διαφορά, το χρώμα στα μαλλιά της. Το γεγονός! Επειδή, λέει, μετά την εγκυμοσύνη πήρε κιλά και για να... αποπροσανατολίσει την προσοχή του κοινού επάνω της προχωράει σε κάποια χρωματική αλλαγή στο πλούσιο μαλλί της.

Όλα υπολογισμένα στον πόντο. Αυτό μου ψιθύρισε ο άνθρωπος, που λέγαμε, ότι ξέρει πολλά. Για να μη σου πω ότι ξέρει τα περισσότερα από κάθε άλλον. Η μαλακία, μου λέει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι η Μενεγάκη είναι μαλάκω. Κάθε άλλο! Είναι πανέξυπνη. Μελετημένη και προετοιμασμένη είναι η χαζομάρα που αμολάει στην εκπομπή της.

Είναι το μέγα ερωτηματικό που κατά καιρούς έχει... βασανίσει τους παροικούντες της τηλεοπτικής Ιερουσαλήμ. Είναι ηλίθια ή, όχι η Μενεγάκη. Πετάει σκόπιμα τις κοτσάνες της ή, της βγαίνουν αυθόρμητα.

Ο άνθρωπός μου δεν το συζητάει. Η Μενεγάκη είναι «διάολος». Πονηρή. Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

Και για ποιο λόγο θέλει να δείχνει... ξανθιά και κουτή; Επειδή το κοινό που απευθύνεται είναι κατινίστικο. Και δεν θέλει να αισθάνεται μειονεκτικά απέναντι σ' ένα σαϊνι παρουσιάστρια.

Διαβάστε ακόμα:

Ψευτολονδρέζα το αμόρε του Πέτρου Κωστόπουλου